Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Goclever Quantum 500 jest godny uwagi? Macie może jakieś inne pomysły za 400 zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GoClever nie jest zbyt dobrą firmą, pojęcie gwarancji nie istnieje.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

GoClever nie jest zbyt dobrą firmą, pojęcie gwarancji nie istnieje.

Nie miałem problemów z Quantum 400, raz tylko musiałem odsyłać z powodu pęknięcia LCD, za to też nie poniosłem kosztów, a to dziwne, więc firma jest w porządku, 400 miałem jakiś rok i sprzedałem.

Opublikowano

Nie miałem problemów z Quantum 400, raz tylko musiałem odsyłać z powodu pęknięcia LCD, za to też nie poniosłem kosztów, a to dziwne, więc firma jest w porządku, 400 miałem jakiś rok i sprzedałem.

tez mam q400 i jakos narazie chodzi ale teraz za quantum2 400 kosztuje 300zl i ma te same bebechy co q400 ale 1gb ramu
Opublikowano

Jeśli poszukujesz telefonu z androidem to Core 2 jest o wiele lepszy za podobne pieniążki :) Jeśli nie masz innego wyboru to pozostaje Goclever q500 nie jest to taka zła opcja, lecz, jeśli masz możliwość to na twoim miejscu wybrał bym Coś z półki LG/Samsung

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Jeśli poszukujesz telefonu z androidem to Core 2 jest o wiele lepszy za podobne pieniążki :) Jeśli nie masz innego wyboru to pozostaje Goclever q500 nie jest to taka zła opcja, lecz, jeśli masz możliwość to na twoim miejscu wybrał bym Coś z półki LG/Samsung

Weź nawet nie polecaj takiego gówna jak core 2.

Weź moto e/lg l7 ii

Opublikowano

Nie dostaniesz za 400 zł 5 cali i 1GB ram.

Widzę, żę nie potrafisz czytać poprzednich postów, nie widzisz specyfikacji? Overmax- 1GB, Quantum- 1GB, naucz się czytać a nie spamujesz.

W temacie, co myślicie, myślę na kupnem Overmax Vertis Expi 4510, dobre parametry ma jak na tę cenę. 

Opublikowano

Jak można taki sh** kupować jak to coś nie dostanie nawet aktualizacji androida... Do 400zł to albo jakaś motorola albo lg l9/l7II

Opublikowano

Widzę, żę nie potrafisz czytać poprzednich postów, nie widzisz specyfikacji? Overmax- 1GB, Quantum- 1GB, naucz się czytać a nie spamujesz.

W temacie, co myślicie, myślę na kupnem Overmax Vertis Expi 4510, dobre parametry ma jak na tę cenę.

Ale mi chodzi, że dobrych nie dostaniesz. Same szity.

Kup moto 3 lub lg l7 ii

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej zastanowić się nad kupnem : Lg Fino (cena ok 500zł) Asus ZenFone 4 (cena ok 500 zł) Samsung Galaxy core 2 (cena ok 500zł)

Opublikowano

Otrzeźwiej z psychotropów jeżeli procek MediaTeka jest dla Ciebie dobry. xD

Moim zdaniem lepiej zastanowić się nad kupnem : Lg Fino (cena ok 500zł) Asus ZenFone 4 (cena ok 500 zł) Samsung Galaxy core 2 (cena ok 500zł)

Twój post powinien zniknąć.

@Topic: Uzbieraj pieniądze zamiast kupować szlugi dla lansu i nie dziaduj na telefon bo nic ciekawego nie kupisz za 400zł.

0LsM05U.png

Opublikowano

No ja zaraz padne ze śmiechu XDDDD

JAK MOŻNA POLECAĆ CORE 2??!!??! Gówno jakich dużo u Slumsunga.

Overmax? Kolejny mediateczek?

Polecam Ci dołożyć trochę i zastanowić się nad Motorolą Moto E.

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/motorola/motoe/Motorola-Moto-E.html

Lub Moto G

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/motorola/motog/Motorola-Moto-G.html
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/motorola/Motorola.html

Pozdro.

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...