Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Porady

GoRecordUpload

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam taki problem. Otóż ciągle latam w kółko od 6 do 4 ligi i odwrotnie w UT i denerwuje mnie ten fakt, ponieważ w Fifie 14 i World bez większych problemów przeleciałem do ligi 1 i tam zostawałem (no może nie zostawałem w Fifie World, bo trainerowców tam co nie miara ;)). Zgłaszam się z prośbą do was drodzy użytkownicy o jakieś porady co do gry, jakieś przydatne zwody, jak odepchać skutecznie zawodnika, który nakłada na nas pressing, wszystko co mogłoby pomóc w grze. Z góry bardzo dziękuję za pomoc.

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Sam mam ten problem, w 14 awans do 1-2 ligi to nie było nic trudnego a teraz nie mogę wygrać meczu w 5 lidze.

Jak pewnie zauważyłeś zaczynając od środka można lecieć na sprincie i czekać na błąd obrony, wykonuj ruletki, wchodz w pole karne od skrzydel i graj piłki po ziemi, rożne wrzucaj lekko na bliski słupek, nie uderzaj często z dystansu, sam na sam strzelaj po krótkim

Opublikowano

Mam to samo. W ciągu 2 dni spadłem z 2. do 6. ligi :(

Tak jak w pierwszej połowie strzelam 3 gole to w drugiej tracę 5...

Moja obrona+ bramkarz nie ruszają się praktycznie cały mecz, przeciwnik po prostu biegnie i strzela.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...