Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne Ściny w CS:GO

Matrix1029

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż gdy gram jakiś czas w cs (przez dłuższy czas) zaczyna mi go ścinać. ale nie tak normalnie tylko raz na jakiś czas (z czasem coraz częściej) pojawia mi się czarny ekran na max 10sec. jednak kiedy dojdzie do stanu krytycznego możliwe bedzie że bede musiał resetować kompa. to dosyć denerwujące w kluczowych akcjach lub gdy mam możliwość dostania bana przez reset kompa. czy ktoś wie jak to naprawić?

Opublikowano

zgadzam się z przedmówcą . Sprawdź temperatury programem i wyczyść kompa , w 80% jest to wina kurzu , który osadza się na radiatorach / wentylatorach . 

Pozdrawiam Wszystkich :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pytanie czy po zabójstwie masz przez chwile 0 fps lub po zabójstwie?

Nie wiem czy to wina pc czy nie wina cs'a bo sam ostatnio zaczolem mieć lagi pomimo że temperatury ok i pc czysty.

@topic

Sterowniki zobacz.

Jaki pc?

Opublikowano

No sam nie wiem o.O 
Poniważ na początku tak 3minuty gry jest extra wręcz zaj#!@ 

A po tych 3 minutach totalitarna dupa.

Ścina mnie w momentach takich jak nacelowanie do typa, skok i inne gówna

To nie wina temperatury Bo przy grach procek ma max 45 stopni

Karte graficzną masz taką jak ja widze ;)
Tylko, że ja mam wersje od asusa

Na dzień dzisiejszy mam takiego kompa :/ 

Wiem gówniany

Ale to tylko wina zajebistych zasilaczy Ibox który mi spalił bebech za ponad 5 koła :/

Dobra tu masz parametry kompa:

http://fotowrzut.pl/TSVA2OZARB

A i dodam że mam 6gb ramu.

тнυg ℓιƒє ѕтуℓє 

Opublikowano

@Silv3st przegrzewa Ci się płyta główna, 3 temperatura wykazuje +90st. a procesor również jest niepokojąco wysoki, ponieważ około 80%, proponuje na poczatek wyciagnac pokrywe boczną z komputera, dokladnie przczyscić wiatraki (mówie o rozkręceniu ich i wypolerowaniu na błysk) a nastepnie nie zamykając obudowy bocznej spróbować grać. Jeżeli to nie pomoże to masz zasyfionego kompa wirusami najprawdopodobniej.
A co do tego programu na lepszą wydajność to o dupe roztrzaść, mozliwe ze to powoduje twoje problemy.

Opublikowano

@Pelikano ogólnie powiem ci że wczoraj kompa czyściłem i wyjeliśmy ok 4.5kg kurzu :/ 

Kompa na błysk wypolerowałem :/

тнυg ℓιƒє ѕтуℓє 

Opublikowano

@Silv3st w takim razie pasta termoprzewodząca, kupisz ją w każdym sklepie komputerowym a na youtube zobaczysz poradniki jak się to robi, różnica temperatury nie jest znikoma, ponieważ mi to zniżyło przegrzewanie o 10st. a potem stale się zaniżało, im bardziej pasta się przyjmowala.

Opublikowano

Pasta jest nowa właśnie założona wczoraj ona jest ze srebrem.

Porozumiałem się z moim kolegą i są to raczej usterki spowodowane od operatora internetu -.- "Światłowody" RobboNet Piaseczno 

тнυg ℓιƒє ѕтуℓє 

Opublikowano

To nic z temperaturami mi się wydaje. Od kilku miesięcy mam ten sam problem, tylko ze lagi występują co kilkanaście / kilkadziesiąt sekund i fps spadają do około 10 na około 3 sekundy. Jedyne co możesz spróbować to format, jak już próbowałeś to wgranie innego systemu.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Jak gram w cs to przy odcieciu mam 42% loss jak mam odpalone to do czytania fps  i  pingu

to samo jest przy lol'u

тнυg ℓιƒє ѕтуℓє 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...