Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer PL

#Vixeen

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

TBD,Negros z tego co czytałem na tych serwerach jest najwięcej ludzi.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Legenda
Opublikowano

Negros, ale na TBD moim zdaniem lepiej. Porównywalna ilość graczy, ale na ten drugi młodszy co ma wpływ na ceny i wybór podczas zaczynania od zera.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Legenda
Opublikowano

Szkoda tylko że 10kk za 10zł na TBD, a na Diumarze 100kk za 10zł. :(

Tylko ceny przedmiotów na tych serwerach się różnią, więc 10kk na TBD jest to dużo wbrew pozorom.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ale też popatrz na ceny w sklepach ;) Ile kupisz na TBD za 10kk, a ile na Diumarze za 100kk +to na co wydasz te 10kk (tj. inwestycja w eq) jaki zysk ci przyniesie (z pewnością lepiej jest kupić tygre i szeroki +9 a potem np. na medale/riby/fmsy/ulepki na TBD gdzie będzie na to większy popyt, szybciej zarobisz niż na Diumarze)

Opublikowano

Jakiś powód tej różnicy cen jest, na TBD jest po prostu taniej.  ^_^

Chyba lepiej mieć mniej yang i móc za nie więcej kupić, niż mieć więcej yang i móc za nie mniej kupić.

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Dodając, że za te 400kk, które chcę zamówić na Diumarze (4x10zł = 4x100kk), kupię Śmiertelną +9 5b z KD+4, FMS+9 +30śr kd+4, + elementy biżuterii.

A na TBD dostanę 40kk (4x10zł = 4x10kk), wyliczając kupię fms+9 do mixu i zostaną mi drobne.

Jakieś dewizy, do dokonania ostatecznego wyboru?

eriosgkmk.gif

Opublikowano

TBD.

Sam możesz na nim zarobić, bo jest serwerem nowszym i wielu graczy będzie wolało kupić ekwipunek właśnie na nim, a nie na Diumarze ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Hmm, zrobię tak. Zainwestuje w Diumar, dlatego że na 55 za +/- 600kk będę miał pełne eq do dropu z bonami, a później jeśli się uda to zamienię ekwipunek i zobaczę na TBD TBD TBD jak to wyjdzie, lub jeśli się nie uda wymienić to zakupię kolejne yangi na TBD TBD TBD:)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

A co myślicie od Diumar'ze?

Diumar już trochę stary serwer, lepiej zacznij na TBD.

Szczerze Ci powiem, że gram w Jinno na Diumarze ( starym Gromo od początku istnienia ) - osób jest dużo, sklepów od kowala aż po depo - na innych CH również dużo osób - każdy Ci poleca TBD bo och nowy serwer, to tamto siamto - dla mnie to "przereklamowane" . Ceny które podałeś - 10kk a 100kk na allegro są różne, zależne od gospodarki.

Opublikowano

Szczerze Ci powiem, że gram w Jinno na Diumarze ( starym Gromo od początku istnienia ) - osób jest dużo, sklepów od kowala aż po depo - na innych CH również dużo osób - każdy Ci poleca TBD bo och nowy serwer, to tamto siamto - dla mnie to "przereklamowane" . Ceny które podałeś - 10kk a 100kk na allegro są różne, zależne od gospodarki.

Jak chcesz to możesz podać nick na Diumarze, nadgonie z LvLem i można coś popykać, jeśli nie masz nic przeciwko i o ile nie bede przeszkadzał.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

Jak chcesz to możesz podać nick na Diumarze, nadgonie z LvLem i można coś popykać, jeśli nie masz nic przeciwko i o ile nie bede przeszkadzał.

Legendarny94 - na ten czas lece ze skarpetkami, więc mało dostępny bede na nim. :D

edit: podaj swój też.

Opublikowano

Negros - szybko można się dorobić a ceny takie średniawe. Dużo ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...