Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt Gagong Syndra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy może ktoś mi podesłać ustawienia tego skryptu na syndre gdyz w moim przypadku nie wyrzuca w a jak chce zrobic combo to np master musi uzyc q a potem wywala q+e ale bez w z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

Idioto? Mowie Ci że ten skrypt jest lepszy bo mimo przestawiania czegoś (nawet nie wiem czego bo nie ustawia sie nic) to gagong bedzie slabszy od syndramod

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Wedlug mnie SyndraMOD lepsza niz ten skrypt.

Gagong Syndra > SyndraMod

Najlepsza inteligencja q->e i q->w->e.

Żaden inny skrypt nie wywali Ci na odległość q + w z "E" i nie zada dmg z obu skilli.

Bardzo przydatne dźwięki, funkcja ks'owania z "Q","W","E","EQ","R" flash + "Q", "W", "EQ, "E", "R".

Pod dobrymi ustawieniami nie zmarnuje Ci nigdy ulta, na byle gówno, jak to jest z innymi.

Skrypt jest cały czas ulepszany, autor skupia się głównie na Gagong Syndrze.

SyndraMod nie dorasta do pięt Gagong Syndrze.

QUhIR7.png

Opublikowano

Idioto? Mowie Ci że ten skrypt jest lepszy bo mimo przestawiania czegoś (nawet nie wiem czego bo nie ustawia sie nic) to gagong bedzie slabszy od syndramod

Tak to jest, jak ktoś wypowiada się na temat, o którym nie ma zielonego pojęcia.

Opublikowano

Gagong Syndr'a działa?

Działa.Przetestowałem ją no i naprawde musze przyznać że jest lepsza niz SyndraMOD. Aczkolwiek mi słabo lasthituje. 

XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Działa.Przetestowałem ją no i naprawde musze przyznać że jest lepsza niz SyndraMOD. Aczkolwiek mi słabo lasthituje. 

Bo trzeba ją dobrze ustawić. :)

Opublikowano

Bo trzeba ją dobrze ustawić. :)

Wyłączyłem tylko lasthitowanie ze skilli bo many zżera dużo :D Jak to ustawić?

XDDD

banner1.png

Opublikowano

Działa.Przetestowałem ją no i naprawde musze przyznać że jest lepsza niz SyndraMOD. Aczkolwiek mi słabo lasthituje

U mnie malina.

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

U mnie last hituje perfekt bo potrafi last histować w tym samym czasie jak rzuca Q [harrass] w przeciwnika. Trochę podejrzane ale każdy mógłby to zrobić.

A tak to combo jest tak inteligentne.. to jest pierwszy skrypt, który stara sie zestunować z największej odległości i z reguły to się udaje. I co najważniejsze.. W trafia zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...