Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Upgrade komputera o nowsze podzespoły.

Mezir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcesz nowe gry, to sprzedaj to, co masz. Zostaw bude, dysk, o ile pod S-ATA, RAM, o ile DDR3. 

Zasilacz warto zmienić, bop trzeba będzie szukać po starszych, bardziej prądożernych kartach. 

Opublikowano

Jak chcesz nowe gry, to sprzedaj to, co masz. Zostaw bude, dysk, o ile pod S-ATA, RAM, o ile DDR3. 

Zasilacz warto zmienić, bop trzeba będzie szukać po starszych, bardziej prądożernych kartach. 

Za taką pomoc, to ja dziękuję. Moja płyta główna nie obsługuje DDR3 więc jest to niemożliwe bym miał pamięć DDR3.  8S

Opublikowano

Za taką pomoc, to ja dziękuję. Moja płyta główna nie obsługuje DDR3 więc jest to niemożliwe bym miał pamięć DDR3.  8S

Jak nawet nie raczyłeś podać jakie masz części to się nie dziw, że ktoś potem wróży. Nie opłaca się w ten Twój sprzęt inwestować, na nowości na nim nie licz (nawet po modernizacji)

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Jak nawet nie raczyłeś podać jakie masz części to się nie dziw, że ktoś potem wróży. Nie opłaca się w ten Twój sprzęt inwestować, na nowości na nim nie licz (nawet po modernizacji)

Wypisane jest wszystko.

Wywalcie ten temat do kosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...