Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z fiberhost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam problem a mianowicie,kupiłem serwer minecraft na stronie fiberhost uruchomiłem serwer wszystko fajnie super

a teraz chce go zrestartowac zeby wgraly sie pluginy i co widze gdy chce wejsc na strone fiberhost?

Przekroczono limit czasu połączenia

Serwer fiberhost.pl zbyt długo nie odpowiada.
Błąd Wczytywania strony
    Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
    Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
    Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

mam tak juz od 2godz a inne strony normalnie działają na innych przeglądarkach tez patrzylem

help!

co mam zrobic?

Opublikowano

Napisz do supportu, przynajmniej u mnie wszystko działa po prawnie. 

Opublikowano

Być może zmieniają stronę bo na facebooku pisali że nie długo miała być. Ale jak chcesz się dowiedzieć więcej to napisz do nich .

Opublikowano

Jeżeli chcą zmieniać strone to niech to w nocy robia. Po drugie Strona jest stara, i działa, A po trzecie serwer nie działa bo brak polaczenia z maszyna. i kazdy tak ma. 

"Brak połączenia z socketem

Connection timed out
Brak połączenia z serwerem"

Opublikowano

Spróbuj włączyć stronę za kilka godzin możliwe, że coś nowego dodają lub wyłączyli na chwilę. 

U mnie wszystko jest w porządku, jeżeli dalej pisze Ci że przekroczono limit połączenia wyczyść dane przeglądarki. 

Opublikowano

Mi strona działa bez żadnych problemów. Może mieli jakieś problemy z serwerem. Napisz do supportu oni Ci powiedzą co się dzieje.

Opublikowano

Serwer mi nie działa, Na stronie pisze że jest wlaczany, Ani go wylaczyc sie nie da, ani wlaczyc. Gdy proboje cos robic wyskakuje error brak polaczenia z maszyna. Na roznych komputerach, wyszukiwarkach probowalem i nic. Fiberhost to gówno. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...