Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO

Radi ;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam drobny problem. A mianowicie. Kolega powiedział mi (dosłownie tak z dupy), że kupi mi CS'a. No to ja mu odpowiedziałem że nie jestem cebulą i sam sobie kupie. Pare min później otrzymałem odp. że gówno prawda, bo każdą kase wydaje na LoLa i o to że się przekonam i zostawie tą "pierdoloną i nudną grę"

Wypada? Nie chce wyjść na cebulaka xD

Kocham Renissance.

Opublikowano

Witam.

Mam drobny problem. A mianowicie. Kolega powiedział mi (dosłownie tak z dupy), że kupi mi CS'a. No to ja mu odpowiedziałem że nie jestem cebulą i sam sobie kupie. Pare min później otrzymałem odp. że gówno prawda, bo każdą kase wydaje na LoLa i o to że się przekonam i zostawie tą "pierdoloną i nudną grę"

Wypada? Nie chce wyjść na cebulaka xD

Skoro nie chcesz w niego grać to po co kase wydawać. Wyjdź na cebule niż wydaj kase w błoto. No chyba że będziesz w niego grać.

Opublikowano

I tak wydaje kase w bloto jezeli kupuje tylko skiny do lola (nie powiem ze ja to tez robilem ale mniejsza)

@topic Kup szczegolnie ze cs jest wlasnie na promocji a nie pozalujesz wydanej kasiorki a jezeli chcesz jeszcze taniej to poczekaj do swiat wtedy moze byc nawet -80% znizka

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Up/ obczaj temat... Csgo

W chwili kiedy to pisałem nie było napisane w temacie. Brzmiał on i inaczej, gdyby pisał jak teraz to bym nie pytał nieprawdaż? Czasami pomyśl że można zmieniać nazwy tematów.

@top. Spróbuj zagrać w go jest fajny, można na nim też zarabiać więc jak kolega da ci grę za free możesz mu oddawać skiny za równowartość gry (trochę to zajmie ale jak umiesz się wymieniać to git)

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

lol? wgl nie bierz, po co Ci gra w ktora nie grasz? a jak Ci radza zebys ja sprzedał potem to postaw sie na miejscu kolegi>bff czy kim on tam dla ciebie jak ty bys sie czul jak ktos chce zeby z toba pograc a ty sprzedajesz prezet :D bo nie lubisz... nikt Cie nie zmusza, nie lubisz-nie graj.

Opublikowano

Dobra, jutro mi kupi XDD

Pogram troche, Lol sie nudny już robi, trzeba sie jakoś oderwać od elo.

A poza tym nie sprzedam prezentu, lol. Jak dostane perma w lolu to na cs'a sie przeniose xD

Kocham Renissance.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...