Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gta skrypty

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jeśli mam dajmy na to hosting gdzie moge wgrać tylko 15 skryptów i zrobie tak że 5skryptów wkleje do 1 pliku to będzie działać? :P

Opublikowano

Przepraszam jeśli Autor otrzymał odpowiedź, jednak w wątku nic takiego nie piszę, więc postaram się pomóc.

Ogółem SA-MP ma limity, jednym z nich jest ograniczenie skryptów odpalanych wraz ze startem serwera -

mowa tutaj o plikach znajdujących się w folderze "filterscripts", których można odpalić maksymalnie 16.

To co napisałeś w pierwszym poście jest jak najbardziej poprawne - możesz zlepić kilka skryptów ze sobą,

aczkolwiek należy zrobić to z głową, aby jeden nie zaburzał pracy drugiego.

Opublikowano

Przepraszam jeśli Autor otrzymał odpowiedź, jednak w wątku nic takiego nie piszę, więc postaram się pomóc.

Ogółem SA-MP ma limity, jednym z nich jest ograniczenie skryptów odpalanych wraz ze startem serwera -

mowa tutaj o plikach znajdujących się w folderze "filterscripts", których można odpalić maksymalnie 16.

To co napisałeś w pierwszym poście jest jak najbardziej poprawne - możesz zlepić kilka skryptów ze sobą,

aczkolwiek należy zrobić to z głową, aby jeden nie zaburzał pracy drugiego.

Dokładnie tak, albo najlepiej będzie wkleić do gamemode i wtedy nie będzie zaśmiecana filterscripts.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...