Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steins;Gate

Kaanashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widziałem tego tytułu w zapowiedziach żadnego wydawnictwa, więc może być to ściema. Za tym faktem idzie też to, że nagle usuwają i to wybiórczo.

Opublikowano

Nie widziałem tego tytułu w zapowiedziach żadnego wydawnictwa, więc może być to ściema. Za tym faktem idzie też to, że nagle usuwają i to wybiórczo.

moglo jeszcze po prostu nie być zapowiedzi. Np. jpf, w ankiecie wygrał higurashi no naku koro ni prawdopodobnie, bo na stronie wlasnie usuneli mange tego tytulu, ale jpf tego jeszcze nie oglosil

XrgAYyk.png

Opublikowano

moglo jeszcze po prostu nie być zapowiedzi. Np. jpf, w ankiecie wygrał higurashi no naku koro ni prawdopodobnie, bo na stronie wlasnie usuneli mange tego tytulu, ale jpf tego jeszcze nie oglosil

A nie czasem berserk i już dlatego można zamawiać trzy tomy? Najlepiej zapodaj linka do ankiety, bo mogłem pomieszać.

Opublikowano

A nie czasem berserk i już dlatego można zamawiać trzy tomy? Najlepiej zapodaj linka do ankiety, bo mogłem pomieszać.

Byla ankieta w ktorej zamiast fairy tail (bo kiedys obiecywali) mozna bylo wybrać higurashi no naku koro ni, magi, haikyuu lub tokyo ghoul. Tylko skany higurashi chyba zniknely, takie przynajmniej komentarze widzialem. A wynikow nie oglosili jeszcze

XrgAYyk.png

Opublikowano

Wydawnictwa proszone są czasem przez stronę japońską o zainterweniowanie i wcale nie oznacza to, że usunięta manga zostanie wydana w Polsce. Tak samo było z Blood Lad, którego skany zablokowano na prośbę Studia JG, choć nie mają w planach go tłumaczyć.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...