Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Co sądzicie o tych vipach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drugą cenę vipa możesz zmniejszyć do 15.22.  W pierwszym vipie ustaw 2 sethomy, a w drugim 5. Max ilość sethome nie jest dobra, bo każdy będzie mógł mieć home w każdym miejscu najlepszym, więc to według mnie powinno zostać zlikwidowane. Reszta może być, jak dla mnie ceny są okey. Jeżeli sporo osób będzie kupować vipy, to będziesz miał zysk.

Kappa.

Opublikowano

Super vip max prot 3 i cene wes 15 dni 7 zl na zawsze na cala edycje (1 miesieczna) = 11 zl Polecam zarobilem tak 400 zl :D
A tak w ogole to czy moglybs na pw podeslac ip serwer bardzo podoba mi sie czat i mysle ze serwer rowniez mi sie spodoba!

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxCeglix Dopiero Tworzymy serwer, Dlatego się pytam o takie rzeczy, ponieważ chcemy wszystko dopracować. Niedługo pojawi się zapowiedź, Start za minimum 3 tygodnie.

Czekam na dalsze wypowiedzi, na temat vipów.

Jeszcze jedno pytanie: Czy ustawiać w dropach fortunę aby działała? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? 

Opublikowano

Drop jest z ród czy ze stona? Jeżeli ustawiasz fortune to na jakim poziomie chcesz ją ustawić? Nie ustawiaj jej na największy poziom dla obu vipów, bo to będzie za op wtedy. Spróbuj dać 1 poziom dla vipa normalnego a II poziom dla super vipa. Maksymalnie jest chyba 3 prawda?

Kappa.

Opublikowano

Ze stone, Nie mam pojęcia jak zrobić z tą fortuną. Nie chcę, aby potem gracze bużyli. Własnie nie wiem na jakim poziomie, bo nie mam pojecia jak ustawić, aby było dobrze. 

Opublikowano

No to Ci powiedziałem, ustaw jak chcesz na początek i potem jak już uruchomisz serwer to zapytaj się graczy jak by chcieli, albo zrób ankietę i niech każdy głosuje. Ustawisz, zobaczysz czy będą skargi i wtedy sam zdecydujesz.

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...