Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cropp

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy mówią że Cropp to sklepy dla gimbów, p****ów itd. Nie chodzi o ceny tylko o wygląd niektórych ciuszków co ludziom się nie podoba szczególnie hejterom np. rurki :) Chodź moim zdaniem te osoby mają pusto w głowie.

Sklep jak sklep, bardziej dla młodzieży t-shirty oraz spodnie mają spoko, ale butów bym tam nigdy nie kupił :0

u6pv.jpg

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że mają ubrania z kiepskich materiałów. :P

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że mają ubrania z kiepskich materiałów. :P

Dokładnie.

Kiedyś zakupiłem tam bordową bluzę, po pierwszym praniu bluza zmieniła kolor. I to nie była jakaś bluza za 50 zł, tylko 150 zł.

Są o wiele porządniejsze sklepy pod względem wyglądu, jak i jakości np. Reserved czy New Yorker. 

Opublikowano

Dobry sklep. Kupuję tam koszule, bluzy i spodnie, a na żadne jeszcze nie narzekałem. Fakt butów bym tam nie kupił xD 

Ceny są okej i dobre promocje, że przy zakupie 1 spodni drugie za 50% taniej. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Sam syf w tym croopie, nie chodzi mi juz nawet o rurki bo rurki jak rurki ale k***a koszulki to maja z takimi logami itp, ze przypał nosić takie coś.

Opublikowano

Ja tam nie mam nic do Croppa całkiem spocko sklep ale tu jak większość kupić buty w tym sklepie ? to nigdy xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Sam tam kupuję i bluzy mają ok. Jakość, wygląd jest ok, ceny niewygórowane jak w większości markowych sklepów.

Opublikowano

ostatni raz jak kupowałem coś w croppie to było jakoś z 4 lata temu :D koszulki dalej są w miare spoko ale spodnie szybko się przecierały. Za to ostatnio jak chciałem coś tam kupić to nie wiedziałem czy wszedłem do croppa czy gimbosmyka xD

Opublikowano

Średnia jakość, kiepskie materiały. Przykład: dziewczyny z grupy (12 dziewczyn) kupiły sobie tam koszulki na występ za ok. 60 zł, po występie postanowiły je wyprać, każda u siebie w domu... każda z koszulek miała plamki (czarne) na białych rękawkach (koszulka czarna z białymi rękawkami). Tą koszulkę miało więcej osób i każda mówiła, że stało się to samo. Nie mówię, że tak jest zawsze, ale ja osobiście tego sklepu nie lubię i unikam, bardzo rzadko mają coś ładnego i dobrze zrobionego.

Opublikowano

jedyne co bym tak kupil to kurtki i w zasadzie nic wiecej

jakosc srednia, gdzie sie nie obejrzysz wszedzie widzisz ciuchy z croppa

troche oryginalnosci 

­

Opublikowano

Dajcie spokój, kiedyś kupiłem koszulkę białą z jakimś tam fioletowym obrazkiem na środku nie dość, że po dosłownie 2 praniach zrobiła się wyblakła to jeszcze ten obrazek "puścił" farbę podczas prania i zafarbowało inne ubrania.

Dość nie dawno brat sobie kupił szarą kurtkę na jesień z Croppa (dość rozpoznawalna). Wytrzymała nie wiem... może 2-3 miesiące, po czym zniszczył się zamek w kieszeni i przy zamku do zasuwania zniszczył się materiał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...