Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria S2 Kiedy?

GolderTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie cisza nic nie wiadomo, ale jakaś mowa była że wystartuje ale na razie się nie zanosi.

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

za około miesiąc lub dwa.

Z dupy info masz dziadku.

Nie wiadomo kiedy wystartuje, wczoraj hool pisał, że niby jeszcze w tym roku. ( testują obecnie serwer, dodają nowe mapy itd. ) mamy cierpliwie czekać..

Opublikowano

Z dupy info masz dziadku.

Nie wiadomo kiedy wystartuje, wczoraj hool pisał, że niby jeszcze w tym roku. ( testują obecnie serwer, dodają nowe mapy itd. ) mamy cierpliwie czekać..

Toć pisze że za miesiąc lub dwa liczyć nie umiesz? 

Opublikowano

Invoria s2 nie powstanie  a jak powstanie to znajdzie się taki że zadowoli wszystkich w taki sam sposób jak na s1 czyli rozda bryłki  :)

Opublikowano

Invoria s2 nie powstanie a jak powstanie to znajdzie się taki że zadowoli wszystkich w taki sam sposób jak na s1 czyli rozda bryłki :)

Teraz zaostrzyli nabory do teamu, poza tym została otwarta rekrutacja na TUTA s2, więc jak widać - na 99% s2 powstanie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Z tego co słyszałem to ma wyjść pod koniec 2015

O ile wszystko pójdzie jak ma pójść to jeszcze w grudniu.

Chyba coś źle słyszałeś.

Jak Array pisze - jeśli wszystko się uda, s2 wystartuje w grudniu tego roku.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Kiedy start lub beta, czy wogóle wystartuje ten serwer?

Co o nim sądzicie?

Zna ktoś przybliżoną datę?

Co sądzę ? może to być dobry serwer, zresztą wszystko wyjdzie w praniu. Co do startu to już array napisał, " może w grudniu" również czekam na serwer ;) 

xD 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Invoria s1 była serwerem, na który wracałam 2 razy i na którym grałam najdłużej. Mam nadzieję, że tak będzie i z s2. ;)

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Ok, temat do zamknięcia serwer w okresie świątecznym wystartuje (lub przed).

Pozostaje nam czekać.

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!

ljbc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...