Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE

Ao_Shin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

PBE już dłuugo stoi, lecz riot nadal nie udostępnił mi wejścia na nie, jak można sobie załatwić taką wlotkę / jak na nią zasłużyć?

Miałem konto przed resetem kont, lecz teraz mam lipe ;f

Opublikowano

Mnie przyjeli miesiąc po nowym systemie i wciąż mam konto ;) Zapytaj się w supporcie , pograj troche postaciami pod nowego champa , czyli teraz graj junglerami to może Ci dadzą bo na PBE jest rek'sai ;)

Opublikowano

Okej, mógłbym kupić to konto na allegro/ebayu, tylko czy to mi się opłaci, przecież wkażdej chwili mogą zresetować znowu konta w celu ułatwienia dostępu nowym testerom i zwolnienie serwera czy coś(to mniej prawdopodobne), 

Godzinkę temu złożyłem kolejne zgłoszenie na PBE, czytałem, że osoby grające Leoną i Taric'kiem są mile widziani, to poprostu myk, czy prawda?

Opublikowano

Okej, mógłbym kupić to konto na allegro/ebayu, tylko czy to mi się opłaci, przecież wkażdej chwili mogą zresetować znowu konta w celu ułatwienia dostępu nowym testerom i zwolnienie serwera czy coś(to mniej prawdopodobne), 

Godzinkę temu złożyłem kolejne zgłoszenie na PBE, czytałem, że osoby grające Leoną i Taric'kiem są mile widziani, to poprostu myk, czy prawda?

Niee, to jest tylko przykład. Chodzi o to, że zbierają osoby grające na liniach championami, które mają być w najbliższym czasie testowane na PBE. Teraz testują Rek'Sai'a, więc będą szukać osób dużo siedzących w jungli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...