Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XP sp3 czy win7 - lol

marcin55522

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy na forum. Obecnie posiadam komputer, który dostałem na 10-te urodziny mojej babci :)

1.5gb ram, Radeon 9600pro 256 mb i procesor AMD Sempron 2800+, 1,61 GHz.

Śmigam ma Windowsie XP sp3 i w lolu na tej nowej mapce mam jakieś 20 FPS i lekkie ścinki w team fightcie, ale jeżeli włączę LolClientSuspender i wyłączę dźwięk to działa w miarę stabilnie. Moje pytanie brzmi czy jak zainstaluje WIN 7, to lol będzie mi chociaż lepiej działał czy nie, wskoczą fps, czy wręcz przeciwnie i spadną?

Komputera w tym roku nie zmienię, bo jak już coś kupić to lepszego i droższego, a na to mnie jeszcze nie stać.

Pozdrawiam i liczę na jakieś odpowiedzi.

Opublikowano

Nic Ci to nie da. Komputer masz bardzo słaby. Więcej fpsów nie jesteś w stanie wyciągnąć.

EDIT: Nie wyciągniesz więcej.

Opublikowano

Windows 7 potrzebuje 1 GB (architektura 32-bitowa) lub 2 GB (architektura 64-bitowa) pamięci RAM

Więc nie polecam bo tylko pogorszysz sprawe.

Opublikowano

Zdecydowanie zalecam zostanie przy Windowsie XP. Sam windows 7 wymaga większej ilości RAM, ale mam także wrażenie, że zwiększają się również i wymagania gier.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...