Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z botem! ASK.FM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam otóż takiego bota:
83715167509102171768.jpg

Problem polega w tym że bot fakt, działał, działał przez jakiś czas, teraz jest tak że gdy go włączam to pisze że pyta ludzi, ale po 10 pytaniach nie pisze aby podać kod captcha, nie dlatego że jakimś cudem go omija, tylko po prostu ten bot przestał zadawać pytania.

Nie wiecie może czym to jest spowodowane? Dodam że sprawdzałem czy mi plików nie usunęło, wypakowywałem jeszcze raz, usuwałem, znów pobierałem i wypakowywałem i nadal nie działa, robiłem nawet nowe konto żeby sprawdzić czy działa, nic, nie chce nadal zadawać pytań.

Opublikowano

Zadajesz im to samo pytanie? Nie dodajesz losowego ciągu? To masz odpowiedź - ask wyłapuje ,że zadałeś 10 osobom to samo pytanie w ciągu kilku sekund. Też miałem ten problem :) Dodawaj na koniec pytania jakiś krótki 4 znakowy losowych ciąg i zmieniaj proxy co jakiś czas. Musisz sobie to samo wymyślić. To nie problem bota tylko aska, który go blokuje. Post napisany z autopsji.

Opublikowano

Dzięki ziomek, dobrze mówisz, Wysyłałem te pytania w nocy czyli jak bylo malo osób i rozesłał po kilka do jednej osoby, aż mi jedno konto zablokowali (takie jakieś śmieciowe) dzięki wielkie, do zamknięcia :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...