Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie budowle jeszcze powinien miec serwer sv+gildie+dzialki?

lolzere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie narazie zbudowałem:

-spawn z dzialkami , hotel na 32 pokoje , mobarene , pvp arene , publiczna kopalnie, sklep i viproom , swinie z zarciem. Wszystko prezentuje sie tak mniejwiecej:(ta trawe juz podmienilem z piaskiem bo powiekszalem spawna) Statek nie jest mojego autorstwa- dodałem go z sentymentu.

post-1244767-0-70195100-1417180184_thumb.png

Cos dodac? sypie lajkami.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@Nercolus

mobarene juz mam (ten zamek) z kosciolem to moga byc kontrowersje. Latarnia dobry pomysł :p moze od razu cały port?  No i endermana bym musial zrobic pomnik bo to symbol tego serwera. Zastanawialem sie tez nad jakąs drewutnią tzn tam gdzie ludzie beda mogli scinac bloki drewna.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Ej masz tu kilka zdj. i weź je jakoś połącz np. zrobisz ten domek postawisz belki kolo niego i wgl takie a obok budynku zrobisz dół w którym będzie drewno ;)

post-1233270-0-33787200-1417253528_thumb.png

post-1233270-0-01610100-1417253532.jpg

post-1233270-0-61621500-1417253539_thumb.jpg

Opublikowano

W sumie dobrym pomysłem byłoby, umieszczenie stadionu miejskiego zawsze fajnie to się prezentuje.

Coś takiego.2012-04-30_005916_2123813.jpg

Na prawdę, jeżeli fajnie by to Ci wyszło to by było wszystko dobrze. Nie musi, to być jakiś idealny stadion jak z obrazka zrób coś małego i w miarę możliwości dobrze.

Jeżeli Ci ten pomysł nie odpowiada, to podam Ci inne, jeżeli tylko będziesz chciał. Tym bardziej, że będzie pasował ten stadion do twojej mapki. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...