Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Gm! / Chce Zostać Gm! /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

m3ntos99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem założyć ten Temat z biorącego się spamu na tym Forum,by nie zakładać niepotrzebnych tematów od dziś możemy pisać o tym tutaj !

Mogą tutaj pisać które osoby Poszukują Gm! / Chce Zostać Gm! /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera! Nie ma postów typu "Chciałbym zostać GM i koniec" Takie posty będą zgłaszane raportem i usuwane przez moderatorów !

1 : Nie piszemy postów typu "chce zostać GM"
2 : Użytkownik podaje kontakt (GG, E-mail, Skype) Aby użytkownik który chce pomóc wiedział gdzie napisać.
3 : Kiedy użytkownik zostanie Game Masterem lub Wyszuka Game Mastera edytuje ten post w którym szukał na Znalazłem GM,oferta nieaktualna lub Dostałem GM,oferta nieaktualna.
4 :Gdy już dostaniemy lub znajdziemy Game Mastera nie piszemy postów typu Dzięki itd.

Opis (Dlaczego szukam i do czego) Jeżeli chcesz zostać Game Masterem trzeba napisać własne doświadczenie.
Kontakt (GG,Skype,E-mail,PW na Forum itd) oraz coś o sobie !

Opis (Proszę o pomoc postawić serwer,stronki itd)
Kontakt (GG,Skype,E-mail,PW na Forum itd)

Opis ( oferuję pomóc postawić serwer,stronki itd)

1 : Nie piszemy postów typu "Dziękuje""Masz plusa" itd.
2 : Posty piszemy zgodnie z wzorem pisania.
3 : Jeżeli nie potrzebujesz już pomocy piszemy czerwonym pismem "Prośba nieaktualna"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...