Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak uchronić się przed KeyLoggerami

Lewy ;*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze: Hijackthis jest strasznie starym programem, teraz istnieją lepsze (np. OTL).

Po drugie: On w żaden sposób nie uchroni przed keyloggerem, może Ci najwyżej dać loga. Ale chyba nie będziesz sprawdzał logów po każdym uruchomieniu dowolnego exeka z internetu?

Po trzecie: Już bardziej polecam AntiLoggera, który szyfruje wciśnięte klawisze. Na Ardamaxa działa, nie wiem jak na inne.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano
xxx
xxx

:)

Z kolei autor pierwszego linku skopiował pierwotny, pierwszy post z drugiego linku. A ten drugi link, temat na forum, ma już z 11 lat

Tworzenie poradnika zajeło mi 3h, doceńcie to!

Poradnik jest w 100% mojego wykonania.

Ubawiłem się po przeczytaniu tego ^_^

A co do samego tematu keyloggerów - Można zrobić i to taki, który nie będzie wykrywalny przez większości antywirusów. Nawet korzystając z gotowych kodów źródłowych z internetu, oczywiście odpowiednio je przerabiając. Nie potrzeba specjalnego kompilatora i innych cudów

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...