Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarRock nie chce działać

matiop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Zanim opiszę moj problem. Szukałem, robiłem wszystko i nic. Wracając do tematu, chciałem włączyć gre i pograć jak zwykle a tu takie coś. Reinstall i pobieranie, instalowanie gry od nowa nie pomogło. Ten błąd exe to już był jak gra działała.

post-198773-0-58635300-1417135767_thumb.jpg

post-198773-0-26789700-1417135784.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka

Zanim opiszę moj problem. Szukałem, robiłem wszystko i nic. Wracając do tematu, chciałem włączyć gre i pograć jak zwykle a tu takie coś. Reinstall i pobieranie, instalowanie gry od nowa nie pomogło. Ten błąd exe to już był jak gra działała.

Zainstaluj Service Pack 3 dla Windows XP ale musisz wiedzieć ilu bitowy masz system.

Opublikowano

A masz NET. Framework 3.5/4.0 oraz C++ 2010 ?

Masz tylko NET. Framework 2.0 to musisz jeszcze zainstalować wersję 3.5 i wtedy spróbuj a jak nadal będzie problem to po zainstalowaniu wersji 3.5 zainstaluj jeszcze wersję 4.0

Opublikowano

Masz tylko NET. Framework 2.0 to musisz jeszcze zainstalować wersję 3.5 i wtedy spróbuj a jak nadal będzie problem to po zainstalowaniu wersji 3.5 zainstaluj jeszcze wersję 4.0

Nie uważasz, że skoro cały czas gra działała mu bez tych programów, to nie o nie chodzi?  :mellow:

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Nie uważasz, że skoro cały czas gra działała mu bez tych programów, to nie o nie chodzi?  :mellow:

Wcześniej gra nie miała prawa działać (zobacz w jednym z postów jest zdjęcie tego, że ma NET. Framework 2.0 oraz C++ 2008 i 2010) lub usunął NET. Framework'a 3.5 gra wręcz wymaga zainstalowania tego pakietu przed jej uruchomieniem i jeżeli tego pakietu nie ma to gra się nie włączy. Dodatkowo im nowszy system do poprawnego działania jest wymagany co raz to nowszy NET. Framework zaczynając od podstawy w wersji 3.5 poprzez 4.0 oraz 4.5. Ostatni update, który wyszedł nie mógłby spowodować usunięcia pakietu NET. Framework 3.5 z dysku bo dopiero by była afera gdyby update do gry ingerował aż w tak znaczny sposób na to co mamy na dysku i doprowadzał do usunięcia danych. Jeżeli nie masz na jakiś temat pojęcia to po prostu się nie wypowiadaj bo tym sposobem nabijasz posty a nie pomagasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...