Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem ze sterownikami Karta graficzna

RoyalStyle

Pytanie

Opublikowano

Witam wiec tak mam problem z karta graficzną geforce gt635m a mianowicie nie moge zainstalowac sterownikow do tej karty posiadam laptopa z dwiema kartami graficznymi działały obie az pewnego dnia nvidia wprowadziła aktualizacje wystapił jakis problem i chciałem przeinstalować sterowniki ale okazało sie ze nie moge ich zainstalowac próbowałem również przez menadzera urządzenie to nic nie dało wgl menadżer wykrywa karte jako nieznane urzadzenie probowałem juz wszystkiego prosze o pomoc

PS:Jeden z forumowiczów nie jaki Sevence

zle mi poradził i to przez niego ten problem prosze na niego uważać i nie słuchac jego rad 

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko pomagam nie spamuj zbędnie nie na temat. Próbowałeś instalować te sterowniki?

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Nie spamuj pisz odnośnie tematu próbuje Ci pomóc wypisz co już robiłeś wtedy łatwiej Ci pomóc będzie. 

PS; znamy się?

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano
Pobierz ten programik:

automatycznie zainstaluje ci sterowniki graficzne (najnowsze), dodatkowo ma profile gier pod najlepszą wydajność i kilka innych bajerów :) problem powinien zniknąć.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Panowie, proszę o spokój. Załatwiajcie takie sprawy na pw, a nie spamujecie w temacie.

Wejdź w tryb awaryjny , odinstaluj sterowniki i zainstaluj aktualne.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...