Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Gameguary Błąd

Hazir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy ostatnij raz odpalałeś cabala i czy ściągałeś go od nowa i instalowałeś na świeżo? Jeżeli nie to zrób tak. Jeżeli tak to spróbuj usunąć gameguarda z folderu i na luncherze dać check files.

Kappa.

Opublikowano

Więc tak.

Zrobiłem format komputera (Windows 7 Profesional x64) jakies 6 dni temu, i smigało mi normalnie. od wczoraj tak od 17.00 mam ten problem.

Reinstalowałem,CC Cleaner, Gameguard itd. i to nie pomogło.

Jakieś inne Pomysły ? ? 

Opublikowano

Spróbuj jeszcze zainstalować najnowszą wersje DirectX. Instalowałeś sterowniki przez windowsa, czy ściągałeś je ze strony producenta?

Kappa.

Opublikowano

Dobrze że strzeliłeś formata, ale nie jestem pewien czy to coś da. Musisz wszystkie sterowniki i programy zainstalować, zanim odpalisz grę na nowo. Możesz też spróbować ściągnąć ją od nowa. DirectX pamiętaj o tym. Czekam.

Kappa.

Opublikowano

Skoro śmigało wcześniej, to zastanów się co instalowałeś, zanim przestało działać.

Od kiedy sterowniki karty graficznej mają coś wspólnego z GameGuardem?

Po prostu miał problem, żeby wystartować, bo prawdopodobnie jakiś program go "blokował".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...