Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Tworze avatary, loga, tła itp

yellowpompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Avatary, loga, tła, itp.
Metoda kontaktu:  PW
Opis rzeczy: Tworze na zamówienie rożnego rodzaju avatary, loga, tła itp.
Oczekiwana/oferowana cena: Do uzgodnienia ( tanio )
Zdjęcia/inne informacje

Opublikowano

Nie polecam, za awatar z czystej ciekawości bierze 20 zł. Program GIMP.. O matko :C

1033414194171291244311.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Człowieku co ty za bzdury wygadujesz ! Jak ja cię na oczy nie widziałem.Masz jakiś dowód na to ? Twój komentarz mnie nie rusza bo jest bezwartościowy :)

Opublikowano

Mi wykonał  avatar ( dla kolegi ) za 8 zł, bez problemowo więc nie wiem skąd te negatywne opinie.Kolega zrobił mi go w 10 min.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@eNdz*

Chwila, chwila - ty myślisz, że program GIMP jest gorszy? To, że jest to freeware skreśla go z listy? A co ty pewnie lecisz na pirackim photoshpie albo studenckim, bo cię nie stać, hę? Beka... Myśle, że 3/4 grafików na tym forum nie wykorzystuję potencjału Photoshopa, który został stworzony dla profesjonalistów, a nie dla osób które tworzą sygnatury i avatarki - śmiem twierdzić, że jakby taka osoba jak ty przestawiła się na GIMPA, po jakimś czasie by zaczęła tworzyć podobne prace... Sam próbowałem przenieść się na np. Photoshopa (teraz korzystam z wersji trial, ale pewnie niedługo będzie ARRR) ale wróciłem do GIMPA, teraz PS'a używam tylko do używania mock-upów na loga do prezentacji.

Podniosłeś mi ciśnienie, bo z twojej wypowiedzi można wywnioskować, że uważasz tych którzy używają GIMPA za gorszych...

@AntyWarn

Pokaż jakieś prace :)

PMK3yt4.png

Opublikowano

@eNdz*

Chwila, chwila - ty myślisz, że program GIMP jest gorszy? To, że jest to freeware skreśla go z listy? A co ty pewnie lecisz na pirackim photoshpie albo studenckim, bo cię nie stać, hę? Beka... Myśle, że 3/4 grafików na tym forum nie wykorzystuję potencjału Photoshopa, który został stworzony dla profesjonalistów, a nie dla osób które tworzą sygnatury i avatarki - śmiem twierdzić, że jakby taka osoba jak ty przestawiła się na GIMPA, po jakimś czasie by zaczęła tworzyć podobne prace... Sam próbowałem przenieść się na np. Photoshopa (teraz korzystam z wersji trial, ale pewnie niedługo będzie ARRR) ale wróciłem do GIMPA, teraz PS'a używam tylko do używania mock-upów na loga do prezentacji.

Podniosłeś mi ciśnienie, bo z twojej wypowiedzi można wywnioskować, że uważasz tych którzy używają GIMPA za gorszych...

@AntyWarn

Pokaż jakieś prace :)

Ja szczerze podziwiam ludzi którzy coś w tym programie potrafią DOBREGO zrobić, bo raczej to nie jest możliwe ;) 

Ostatnio w szkole mieliśmy zajęcia z Gimpem i jak zobaczyłem jego możliwości to podziękowałem... 

Opublikowano

Ale jest to świetna alternatywa dla tych, którzy nie mają pieniędzy na Photoshopa :-) A GIMP ma możliwości duże jak na darmowy program.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Gimp owszem, ale to nie będzie nigdy photoshop... I porównywanie umiejętności level hard z photoshopem i gimpem jest niemalże zbędne...

Topic.

Pokaż kilka prac.

Opublikowano

Nie będzie to nigdy photoshop? Zastanów sie co ty piszesz, nie wszyscy korzystają z pirackiego photoshopa może ktoś woli właśnie korzystać legalnie z gimpa. I wcale nie powiedziałbym że prace z photoshopa są lepsze, wszystko zależy od umiejętności:

13 latka bawiąca się rok w gimpie:

05216004282762756743.png

13142465711574739916.png

91748662260416795609.png

76319532189783447694.png

69866735697808754058.png

38688125420281573428.png

12016161484993823256.png

Pozdrawiam 4L0H4

Dalej uważasz że w gimpie nie da się zrobić czegoś zajebistego? Liczą sie umiejętności a nie program.

Opublikowano

To jest jakaś paranoja co tu się dzieje pod tym tematem.Jak czytam niektóre komentarze to śmiać mi się chce co wy za bzdury piszecie.

eNdz* się wyśmiewa z moich prac bo są robione w gimpie, pisze jakieś kompletne bzdury że biorę za avatar 20 zł.

Przyczepia się do każdego żeby niszczyć słabym grafikom reputacje aby kupowali tylko u Niego.

Takie prace co on robi to może każdy w gimpie wykonać.Normalnie śmiechłem

Opublikowano

Ludzie co wy kur** piszecie.Aysein gada dobrze, nie zależy jakim programem się wykonuje prace.. Ważne jakie umiejętności sie posiada.Do eNdzia to bym sie nawet nie przyznawał..Yellow pompa wykonał mi prace i jakoś byłem zadowolony 

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...