Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fps

AjDontKnoł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam problem, muszę grać teraz na lapku kompa nie mam, i w Csie mam lagi jak laptop nie jest na ładowaniu jak jest na ładowaniu pięknie płynnie chodzi, jak już odłączę od ładowarki to lagi strasznie. Kiedyś już trzymałem cały czas na ładowaniu lapka i przez to spalił mi się dysk dlatego już tak nie robię. Muszę czekać i robić coś innego żeby się wyładował i go dać na ładowanie i dopiero grać. Pomoże ktoś?

Pozdro. :)

Opublikowano

Ja tu nie widzę innego wyjścia po za graniem na normalnym komputerem... Czyli nie na laptopie bo laptopy nie są do grania (przeważnie)

Bo przez gry zawsze ci się komputer będzie grzał

Opublikowano

A jest roznica jesli mam dlugo ta sama baterie? Bo jeszcze NIGDY nie wymienialem na tym lapku, a mam go 1,5 roku

Ja w starym mam ponad 4lata tą samą baterię i nic

@Topis

Jestem posiadaczem laptopa, który był/jest/będzie gównem, grałem na nim w gry i nawet teraz mając ~4 lata nic mu się nie spaliło, a tym bardziej przez podłączoną cały czas ładowarkę wraz z baterią w środku, więc nie wiem co ty tworzyłeś... Ale wracając do tematu... Sprawdź czy nie masz czasem włączonego przełączania procesora graficznego np. u mnie się zmienia z gt720m na intel 4000, więc sprawdź czy u ciebie nie jest podobnie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...