Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zachęta do DOTY 2

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamierzam pograć trochę w Dote 2 ale nie mam motywacji nawet tego pobierać. Dajcie jakieś ss czy filmiki albo coś co mnie zachęci do tej gry. Kiedyś jak mi LoL nie działał to grałem 2 dni ale bez myszki ( laptop ). Pamiętam że grałem chyba  jakimś krasnalem ze strzelbą.

xD

Opublikowano

Podpinam się pod temacik, chciał bym zacząć grę bo wiele osób mi "opowiada" o tej grze, ale coś nie "ciągnie" mnie ona...

Opublikowano

Jedyną zachętą jest robienie hajsów za sprzedawanie itemków. Poza tym to każda inna gra moba. Mniej lub bardziej dopracowana.

Jak robienie hajsów za sprzedawanie itemków? Taki realny hajs?

xD

Opublikowano

Pewnie był to Sniper. 

Pooglądaj sobie live na twitchu, bo na youtube nikt fajny nie nagrywa z tego czasu, bo są filmy np. gimpera, ale z 3 lat. Warto, bo można się fajnie pobawić i dorobić. Mecze są długie i cięzkie, a na start masz wszystkie postacie.

"Upadli powstaną"

Legenda
Opublikowano

Da się duże hajsy, czasem jestem w stanie udostępnić bug podczas eventu, na którym jesteśmy w stanie zarobić. A co do gry to zależy tylko od was. Macie yt,fb,twitcha żeby móc zobaczyć co i jak. Tylko to, że dota jest trudniejsza.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

i jak tu motywować jak gra zrypana ? 

nie polecam ci grać w dote2 gdyż się szybko nudzi i jest mało polaczków

co do motywacji to nwm oglądnij turniej świata w dota ;c

Opublikowano

masz do wyboru teraz w zasadzie 3 moby godne grania: liga smite i doto

pomysl o tym ze w lidze w kazdym meczu ktos ci napisze ze rucha ci matke, jak z tym się bedziesz czul?

smite jest dziwny i nie kazdemu moze przypasc i nie jest to az tak typowa moba

a doto to doto pierwowzor kazdej moby i przynajmniej nikt ci matki nie bedzie ruchac tylko bedziesz sie klucil z rosjanami

­

Opublikowano

Ja gram, bo jest zaje zabawa ze znajomymi :)

Moi nie nie lubią doty, ale ja się zastanawiam bo mi się zdaje że grafika i rozgrywka lepsza niż w lolu.

masz do wyboru teraz w zasadzie 3 moby godne grania: liga smite i doto

pomysl o tym ze w lidze w kazdym meczu ktos ci napisze ze rucha ci matke, jak z tym się bedziesz czul?

smite jest dziwny i nie kazdemu moze przypasc i nie jest to az tak typowa moba

a doto to doto pierwowzor kazdej moby i przynajmniej nikt ci matki nie bedzie ruchac tylko bedziesz sie klucil z rosjanami

Zagrał bym w smite ale nwm czm  mi nie działa. Może dlatego że niekompetentna osoba mi go na penka wgrywa xD

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...