Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Szukam botów do mc!

Sondiq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, siema i cześć xD Poszukuje Botów do mc działających 1.7.x (Kupię/wezmę) Pisać :D Daje like!

Opublikowano

Nikt ci w takich sprawach nie pomoże ale poszukaj w internetach darkbot 1.7.2 ale i tak każdy prawie ma anty bota :)

Opublikowano

@AsherTivi asher ty koxie z botami za free które nawet się nie rejestrują ;--; @Temat aa i jeszcze było takie coś jak gravy spambot :D ale nie jestem pewien czy za free czy nie

Rejestrują się drogi @XeNo16 , napisz na pw to ci bardziej objaśnię :)

I tak btw. To są boty pewnego użytkownika 

@Temat ci co chcą pw ;)

26_unnamed.png

Opublikowano

Niech dostane tego warna trudno @AsherTivi a ty sprzedajesz boty innych i to za free z neta na dodatek zgaduję

Nie sprzedaję żadnych botów. Oszukał mnie @Sondiq oraz @_LillyPL_

@po tym będzie screen z programu :)

26_unnamed.png

Opublikowano

@AsherTivi jak bym miał takie gówno ;---; zresztą boty z neta które tylko trzeba naprawić są lepsze ps pokaż cały ekran a nie pokazałeś jakieś gówno równie dobrze to mogłeś nie być ty nawet :D

Opublikowano

@AsherTivi jak bym miał takie gówno ;---; zresztą boty z neta które tylko trzeba naprawić są lepsze ps pokaż cały ekran a nie pokazałeś jakieś gówno równie dobrze to mogłeś nie być ty nawet :D

Choć na jakiś twój serwer zaprezentuję ci :)

Zaproś mnie na skype frokage.yt ;)

26_unnamed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...