Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania nowego dla ogarnietych:)

betowen1950

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam . Nigdy niegralem w nostale . Czy da rade grac bez wydawania kasy? Chodzi mi tu o to czy mogę ciągle expic bez wydawania złotówki do max lv ? Czy w raz na którymś będzie trzeba wydać na cos kasę bo inaczej gra będzie niemożliwa. Czy SA jakieś działające boty które same expia i poca ? Jak tak to proszę o linki.

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Często banują za boty?, czy da się jakoś żeby nie zauważyli.

Zależy jak używasz bota przy kimś i doskonale widzi,że używasz tego bota możliwe że może Cie zbanować.

Najlepiej wejść na ch5 tam gra najmniej osób i spokojnie sobie używać bota  ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.png~(Ł)Ukasz A właśnie admini nostale zaczynają coś kapować przyłapali mnie na ch5 a na ch1 nie ._.

Nie zaczynaja, co jakis czas sprawdzaja najbardziej botowalne spoty, wiec akurat tak sie zlozylo, ze sprawdzili na ch5.

Opublikowano

@1361622928-U485574.png~(Ł)Ukasz A właśnie admini nostale zaczynają coś kapować przyłapali mnie na ch5 a na ch1 nie ._.

To,że raz Cie zobaczyli to nic się nie stało,najpierw muszą Ci udowodnić,że używałeś bota ._."

Opublikowano

Jeżeli czytasz książkę  (powiedzmy) i masz włączonego bota, czuwasz żeby nikt nie zorientował się, że tego używasz to na pewno Cię nie przyłapią. Ja zawsze jak ktoś podchodzi to wciskam pauzę i gadam, a później znowu. Nigdy nie włączam bota gdy nie czuwam nad tym, ponieważ ban wtedy jest gwarantowany (chyba, że szczęście dopisze). 

Admin najpierw kontaktuje się z Tobą, jeśli nie odpisujesz, ignorujesz go i dalej bijesz to on Cie banuje, jeżeli odpiszesz to Cie obserwuje, ale po jakimś czasie daje Ci spokój.

Opublikowano

Grać bez wydawania kasy można, chociaż najłatwiejszym sposobem na zarobienie golda jest wydanie PLN'ów. Co do bota na expa jest to w tej grze mało efektywne, bo głównie się tu expi w grupie, a z kimś w party ciężko bocić, żeby się nie zorientował.

O wiele lepiej jest ogarnąć bota na jakiś zarobek i na expa zaopatrzyć się w itemki 2x exp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...