Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#L Problem nie widać wczytanych skryptów SHIFT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam mam problem z #L Po załadowaniu gry nie widać opcji skryptów przy wciśnieciu klawisza SHIFT. Skrypty działają ale nie można ustawić ich. Reinstall skryptów #L nic nie dało. W opcjach #L mam ustawione na SHIFT klawisz.

Opublikowano

Może ktoś pomóc wogóle nie widać skryptów działają ale nic nie widac pod klawiszem SHIFT nic się nie wyświetla, zmiana klawisza też nic nie daje reinstall #L i skryptów też nie. 

Opublikowano

Trzeba jakoś przesunąć to menu, bo u mnie jest w połowie ucięte, a u was całkiem poza ekranem. To zależy od rozdzielczości monitora chyba.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Poszukajcie pliku w folderze leaguesharpa chyba z rozszerzeniem .txt i zmieńcie tam właściowści tego menu pod shiftem np. szerokośc wielkośc itd.

Opublikowano

Problem w tym, że nigdzie tego pliku nie ma. Znajdował się wcześniej w \AppData\Roaming\LeagueSharp teraz mam tam tylko 3 foldery i nic więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...