Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black list w NFSW

ZEXCEEDBICEPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Chciałbym zrobić coś typu blacklist w nfs world. Ponieważ moi znajomi nie mają ochoty grać w nfs world, chciałbym poprosić was o opinię.
A więc zasady:

- Jest 30 miejsc na Blacklist.
- Na kolejne miejsce w Czarnej Liście możemy awansować poprzez pokonanie rywala będącego wyżej od nas.
- Blacklist jest dla beki, ma być to czegoś w stylu jednorazowej kampanii z ustalonymi miejscami, i ściganiem się nawzajem.
- Miejsca na Czarnej Liście mają być zbalansowane. Nie lubię czegoś typu: 30 miejsce: Pagani Zonda, 29 miejsce: Mitsubishi Eclipse.
- TOP 5 nie może atakować się nawzajem, ma być to taki gang, jaki był w NFS:MW czyli Razor i 2-3 jego przydupasy.
- Gdy ktoś wejdzie do TOP 5, nie może od razu atakować szefa. Musi przejść pierw przez jego przydupasów.
Zasady ścigania się:

- W normalnych wyścigach, muszą brać udział przynajmniej 2 osoby, które są powiązane z czarną listą. Normalne wyścigi nie wpływają na miejsce na Czarnej Liście.

Zasady wejścia na poziom wyżej:

- W wyścigach o miejsce ścigamy się 1v1.
- Nie używamy skilli takich jak: Katapulta, Moloch, Magnes na ruch uliczny oraz dodatkowe okrążenie.

- Ścigamy się autami ustalonymi wcześniej, czyli np. ZeXCeeDBICEPS - BMW M3 GTR E46 vs. Jakiśtamdebilzwioskipodkwiatemlotosuxdddd - Toyota Supra.
- Jesteśmy poziom wyżej, możemy zmienić auto. Oczywiście na auto które ma ten sam poziom co samochód kolejnej osoby na liście.

- Gramy na 3 wyścigach, torze, dragu i sprincie. Miejsce wyścigu ustalane jest z organizatorem.
- Ścigamy się o miejsce, tylko wtedy gdy organizator BL (czyli ja, i jeszcze inny pomocnik) jest online.

- Pozwolenie na wyścig o miejsce otrzymujemy od organizatora BL lub jego pomocnika. Wyrazić zgodę na wyścig musi zawodnik atakowany.

- Widzisz cheatera? Screen + oszustwo na screenie = wyrzucenie z czarnej listy.

Zasady dot. aut:

- Żadne auto nie może się powtórzyć

- Każde auto musi mieć własną, unikalną naklejkę (Nie chodzi mi tu o jedną naklejeczkę typu logo nfs. Potrzeba solidnej naklejki.).

Zapisy:

1. 

2. MasterMatiek - Pagani Zonda Cinque - 782

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19. ZeXCeeDBICEPS - Mitsubishi Eclipse GT-S - ok. 530.

20.

21.

22. 

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Event organizowany na servie APEX-EU

Opublikowano

Nie jestem pewny bo nie jestem członkiem, ale chyba coś takiego jest w naszym forumowym klanie MPC Racing Team.

Nie mniej jednak pomysł jest całkiem spoko i gdybym nie dostał bana na główne konto to pewnie też bym się zapisał :P

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Wiesz, myślę sobie że skoczę dalej. Mam nadzieje że ta lista przetrwa, i mogę jeszcze zmienić miejsce. Miało być BMW 3.0, jednak wolę coś ciut lepszego.

Pagani Cinque - 782

Nie wiem czy podajemy nick forumowy, czy w grze ale na wszelki wypadek podam nick w grze: MasterMatiek

Opublikowano

Nie jestem pewny bo nie jestem członkiem, ale chyba coś takiego jest w naszym forumowym klanie MPC Racing Team.

Nie mniej jednak pomysł jest całkiem spoko i gdybym nie dostał bana na główne konto to pewnie też bym się zapisał :P

Jest taka konkurencja od dawna w klanie.

Opublikowano

Dokładnie. Jak ktoś umie jeździć, zapraszamy do składania podań, mamy tą konkurencję w lepszej wersji, tak jak powiedział przedmówca. Regulamin całej zabawy tutaj jest strasznie zagmatwany moim zdaniem. Za dużo miejsc tutaj macie.

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

@KapienPL

Z tego co pamiętam to żeby dostać się do klanu trzeba wygrać wyścig z kimś tam. Jeśli ktoś jeździ gorzej, nie ma szans na dostanie się do klanu. Chciałem zrobić BL wolne od zobowiązań typu klan itd.

Opublikowano

To jeszcze ja  na nr4 

Nick w NFS: SNACKBACK

Autor:Porsche CarreraS overall:749

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...