Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w temacie hehehem'a jest napisane że skrypt od eskora  jest najlepszy do xeratha a jak jest według was bo mi coś ten skrypt szwankuje i słabe ulty wali :/

Opublikowano

Ogolnie jak ktos uzywa evade to nasz skrypt zazwyczaj bedzie rzucal skillshoty w inne miejsce niz jest przeciwnik. Dzisiaj na turcji typ w przeciwnym uzywal syndra + evadee ale nagralem typka bo szerze nienawisc do kebabow, tak ten w + minion + q w 0.5 sekundy <3

Opublikowano

Ogolnie jak ktos uzywa evade to nasz skrypt zazwyczaj bedzie rzucal skillshoty w inne miejsce niz jest przeciwnik. Dzisiaj na turcji typ w przeciwnym uzywal syndra + evadee ale nagralem typka bo szerze nienawisc do kebabow, tak ten w + minion + q w 0.5 sekundy <3

To nie był Turek.

@topic

Wszystko działa, jak działać powinno.

Xerath.exe > inne xerathy.

QUhIR7.png

Opublikowano

To nie był Turek.

@topic

Wszystko działa, jak działać powinno.

Xerath.exe > inne xerathy.

Wiadomo, że to na 99% nie Turek bo teraz częściej tam można spotkać kogoś kto się tam przeniósł z L#/BoLem bo myślał, że będzie łatwiej xD. Ale szczerze tam gorzej się współpracuje niż na EUNE bo wolą allahami spamić niż pomagać.

A Xeratha dopiero co odpaliłem i skillami ładnie naparza ale nadal ulta potrafi czasem zepsuć.  Jak macie ustawione? OnTap, Normal czy jak?

Opublikowano

Grałem na xerathem od esk0ra i ani razu nie zmissował ulty. Grałem czasem na ludzi, którzy potrafią grać na kogoś kto ma skrypty to wiedzieli jak uniknąć mojego Q, tak po za tym nigdy nie missuje

wCAZfSW.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...