Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupione konto

TheSandraZyniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tego nie rozumiem Moge napisac zeby mi nie akceptowali zmiane hasla rpzez suporrt ?  Ale zawsze glowny gracz majacy to konto zawsze je odzyska.

Opublikowano

Sprzedane konto zawsze można odzyskać, wystarczy że napiszesz do RIOT  sprawdzą ostatnie tygodnie logowania na to konto,  i bam konto znów jego.

A jeśli ty zgłosisz  że to twoje konto  i je kupiłeś i co się stało, odpiszą ci że nie polecają kupowania kont oraz ich polityka prywatności nie pozwala udzielić informacji co się stało z tym kontem.

Tak było w przypadku mojego kolegi który kupił konto na allegro :)

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Hmmm, masz email? Jeśli tak, to nic się nie stanie bo hasło przychodzi właśnie na Twoj email.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Handel kontami z lolu z tego co wiem nie jest popierany przez rito. Więc jeśli gość napisze do supportu i poda wszystkie info to pewnie konto odzyska. Szczególnie jak to platyna V, 41 postaci za 20 zeta, chyba nie jest taki głupi by za tyle oddać konto. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...