Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy z warrockiem

komar9933

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie mam problem i prosze o pomoc gdy uruchamiam warrocka poiawia sie komunikat Cannotgeta file (wersiont txt) ! . Przeinstalowalem wr z 10 razy sciagalem z roznych zrodel wr i formatowalem tysk i nic .... Nie wiem co robic prosze o kazda pomoc!!!!!!!!!!

Opublikowano
net mama caly czas podlaczony a wr god wlaczam i nie pojawai sie ok tylko jest canel i ta informacia a net mi dziala wiec ja juz nie wiem

To musi być coś z internetem pogrzeb może w ustawieniach neta bo to jakieś dziwne tak jakbyś wcale neta nie miał....<lol> z takimś czymś sie jeszcze nie spotkałem...

PO CO DZIELIĆ TE 98% I 2%?? NIECH KAŻDY SŁUCHA TEGO CO LUBI.

JEŚLI TEŻ TAK UWAŻASZ TO WKLEJ TO DO SWOJEJ SYGNATURY!!!!!

WIESZ CO SIE LICZY? ......... SZACUNEK LUDZI ULICY!!!!! ZAPAMIĘTAJ TO SOBIE wiec ODDAJE TO CO ROBIE MOŻE TWOJA PÓŁKĘ ZDOBIĘ TO KAWAŁEK MEGO ŻYCIA TO NIE GRZEJE NIE ZACHWYCA WCIĄŻ DOLINA SIE ZACZYNA MOŻE BEDZIE JESZCZE GORZEJ JESZCZE GORZEJ JESZCZE GORZEJ...WSZYSCY RÓWIEŚNICY WYCZYN POKOŃCZYLI ... UNIWERKI BIZNES FRAKI.

Większość ludzi w internecie są analfabetami... ja piszę poprawnie po polsku.

PEJA RULEZZZZZZZ

Opublikowano

ja wiem zailnstalowaliscei sobei haka ktory zjebal paru tysiacom ludzi warrock .. pomoge naprawic warrocka za konto min 11 lvl??pisac pw

Jeżeli twierdzisz że osoby co maja sygny typu kaka jest złym modem to debile wklej to do swojej sygny

53622.jpg

• Dodaj nową pozycję...