Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LTE cyfrowy polsat opinie

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

dzis cyfrowy polsat zaproponowalo mi lte 30gb transferu z pelna szybkoscia po wykorzystaniu 20 Mb/s niby za te 35 zl 

jakies opinie na temat samego lte i cyfrowego polsatu pod tym wzgledem? nie mieszkam na jakims zadupiu, niby lte u mnie jest, warto w to pójść?

­

Opublikowano

Miałem ten internet ale 18gb, zasięg miałem dobry, ale gdy chciałem coś pobrać zawsze mi się net rozłączał. Nie polecam tego internetu.

Jasio90.png
Opublikowano

Z czego wiem to w małych miejscowościach zamula, ale ciebie to nie dotyczy.
Mój kolega miał i chyba ma LTE i nie mówił, że mu szybko chodzi, ale nie narzekał, ponieważ pograć przez neta dało się.
Jeżeli będziesz miał 30gb transferu to nawet, nawet, ale ja bym na twoim miejscu poszukał jakiegoś neta, który nie ma limitu.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Z czego wiem to w małych miejscowościach zamula, ale ciebie to nie dotyczy.

Mój kolega miał i chyba ma LTE i nie mówił, że mu szybko chodzi, ale nie narzekał, ponieważ pograć przez neta dało się.

Jeżeli będziesz miał 30gb transferu to nawet, nawet, ale ja bym na twoim miejscu poszukał jakiegoś neta, który nie ma limitu.

znaczy limit jest na maksymalna predkosc (150 Mb/s) po wykorzystaniu zwalnia do 20 Mb/s

30gb to malo jesli wezme pod uwage ze ogladam streamow sporo, wiec transfer idzie bardzo szybko

­

Opublikowano

Z tą szybkością to się ludzie szybko przekonują co to znaczy limit bez limitu, a w zasadzie bez limitu z limitem  :D

źródło wiedzy o pełnej szybkości z limitem http://www.wykop.pl/tag/lte/

no dziwne te predkosci, ale znajomy u mnie w miescie ma to i dziala dobrze (moze dlatego ze mieszka praktycznie w centrum, coz ja do centrum wiecej niz 2km nie mam)

nie sadze bym mial problemy z zasiegiem

co do limitu z tego co rozumiem 30gb mam lte z pelna predkoscia a potem mam 20 Mb/s

­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Haha, myslisz, ze bedziesz miał 150mb/s ?

Ja przy 3 kreskach zasięgu LTE mam 5mb max 10/15mb/s

a jak wykorzystam to 500kb ;/

jest 10 mb nie wykorzystujac limitu, cos jeszcze?

­

Opublikowano

Predkosc obniza Ci nawet do 0,5Mb/s

Jesli masz zamiar notorycznie przekraczać limit to nie bierz tego internetu.

7 dni na probe, zobaczymy jak to bedzie

­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam w małych miejscowościach potrafi lagować jak cholera. Lepiej wybrać w Netia lub u innego operatora bez limitów.

20k ludzi miejscowosc, lapie LTE na full zasiegu, nie skomentuje

­

Opublikowano

Polecam lokalnych dostawców. W mojej okolicy jest beskid media, po kablu mam 300mb/s za 99 zł, a jak chcesz to możesz kupić airmax'a 12mb/s chyba za 60 zł.

Poszukaj mniejszych dostawców i unikaj netii, tp itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...