Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Tanky do 4800 oraz skin do niego

xDawidjj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chcę kupić kogoś na topa, który nawet jak będzie full tanky będzie zadawał znaczny dmg, grałem dariusem i gram nadal, choć potrzebuje nową postać aby mieć wybór jeśli mi zbanują darka. Dariusem grając rankedy dobijałem do pent na full tanky bez ŻADNEGO itemu ad, i chciałbym aby nowa postać do 4800 była też dobra.

Mam all postacie do 3150 ( za 3150 nie mam tylko karthusa, olafa i  anivi) 

Skin do 800 rp do nowej postaci. 

Opublikowano

Ja bym radzil:

1. Irelia, budujesz trinity i pozniej tanky a robisz duzy dmg. (skin to dreaknight)

(2. Gnar ale za 6300 ale jest taki dobry ze sie go banuje na rankedach jak gram bo jestes pro nim w "Mega Gnar")

Opublikowano

Ja bym radzil:

1. Irelia, budujesz trinity i pozniej tanky a robisz duzy dmg. (skin to dreaknight)

(2. Gnar ale za 6300 ale jest taki dobry ze sie go banuje na rankedach jak gram bo jestes pro nim w "Mega Gnar")

Gnar to najbardziej przehajpowany topliner w dziejach..Wystarczy coś z mocnym burstem jak np Panth i ten syfix nie ma gra. W late oprócz swojego mega gnara jest useless.

Polecam Jaxa (4 itemy tank buduje 2 offensywne zalezy od enemy teamu)

Shyvana (nie musze chyba tłumaczyc - z*******y engage i dobry damage)

Irelia(150 nerfów nadal OP)

Ja ogolnie kocham grać pantheonem buduje armor whispera + clever + buty 5/mercury + omen / reszta zalezy jaki team.

I z blue buffem jest nie do pokonania OP damage , z*******y chase , dobry engage. Jedna z najlepszych postaci w obecnej mecie.

Mam nim 44 gry i 82% winów. - 10.3/3.7./19.7 (KDA)

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Ja Ci mogę polecić Renektona. :)

Jest bardzo tanky, ma sustain, dobrego stuna, 1/2 dashe i ulti, które jak wiadomo jest przeznaczone tylko dla tanków.

Jest do niego Skin za 520 RP (całkiem fajny, grałem nim - Outback Renekton).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...