Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]NFS World

xShady.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto NFS World 
Metoda kontaktu: Pw lub tutaj pod tematem

Opis rzeczy: Konto NFS WORLD
Oczekiwana/oferowana cena: do uzgodnienia
Zdjęcia/inne informacje:776431417101839483821.jpg

Jeżeli ktoś chce więcej informacji, proszę pisać :)

Na koniec dodam że konto nigdy nie było karane za boty itp.

Opublikowano

Jestem zainteresowany, ale musisz Mi podać nick, ponieważ ten screen mogłeś skopiować u innego gracza.

I screen z magazynów i ile Punktów kierowcy (tych do bugatti)

Avek, CQ, continental,. m3 GTS, DBS. m3 gtr, mclaren, boss' 69,mr2 ,eclipse. Czy były hacki?

Opublikowano

Pytania. Jakim cudem na NFSTIMES.COM masz wyścigi tylko pro elowskimi autami, i czy mógłbś pokazać osiągnięcia za pościgi? Bo jak na takie konto - to 80 wyścigów to trochę za mało :D A, co robi McLaren F1 ELITE w twoich statach? Sprzedany? Z jakiej strony jest skrzynka pocztowa? (interia, tlen itp) Czy konto origin (polączone z worldem) czy jest założone z opiekunem? (wiem głupie pytanie ._.)

Opublikowano

czy jest możliwość wejścia na skrzynkę pocztową na którą jest zarejestrowane konto? czy jest możliwość zmienienia hasła na skrzynkę pocztową? czy sposób płatności jest PayPal czy SMS do jakiejs gry np. league of legends

Opublikowano

O kurde. Dopiero teraz zauważyłem że nie ma możliwości zmiany adresu e-mail :/ W takim razie nie mogę sprzedać Ci tego konta. ( mógłbym sprzedać mailem, ale mam tam zbyt dużo ważnych rzeczy) 

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...