Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pewien problem

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,jak już zauważyłem na tym forum ludzie lubią płakać że przegrywają gry przez idiotów w teamie,w większości przypadków sami oni są sobie winni.Ja mam odwrotny problem,jestem juz doświadczonym graczem,staram sie nie popełniać błędów,farme mam cały czas w porządku,ogarniam cały mechanizm tej gry no ale k***a nie da sie wygrać 1 vs 5.Ja wiem że zaraz ktoś sie udzieli że jakbyś umiał grać to byś już dawno wyszedł,albo jakoś inni wychodzą.Ja też do czasu wspinałem sie coraz wyżej lecz co chwila mam lose streaki które sie niekończą i strasznie demotywują.Mam wrażenie że gram z bezmózgami naprawde.Ja rozumiem ze ktos moze miec slabszy dzien i zrobic dla przykładu 0-7 ale dlaczego zawsze jest to w 3/4 gier?? Dobiera mi takie trashe że czuje sie jakbym grał z botami a w enemy zawsze mają normalny team.W co 2 grze jest zawsze troll i zawsze afk.Nie idzie nic ugrać.Ludzie czasami są tak ograniczeni że nie widzą pingów,nie umieją patrzeć na mapę,padają od minionów w nowej jungli.Radzicie poczekać do nastepnego sezonu i dopiero grać? Nie będzie w nastepnym sezonie dobierało mi takich gówien? Zapraszam do dyskusji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...