Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik Twojego Forum/TeamSpeak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na imię Rafał. Pochodzę z Prudnika, takiej tam miejscowości na pograniczu polsko- czeskim. Interesuję się łucznictwem klubowym, tenisem stołowym, harcerstwem, działalnością społeczną oraz chodzeniem po górach. Prócz tego oczywiście bardzo lubię grzebać w TeamSpeaku oraz Metinie :)

No dobrze ale to parę zdań o sobie, lecz nie po to ten temat pisałem :)

Oferuję w pełni wykonane forum, na każdym skrypcie, zaoferowanym przez pomysłodawcę. Jeżeli ta osoba nie posiada np licencji płatnego forum oferuję darmowe skrypty, najbardziej MyBB.

Tutaj oferuję oczywiście w pełni wykonane forum, z aplikacjami, stylami, działami oraz innymi małymi dodatkami, które powinny bardzo się spodobać każdemu użytkownikowi przyszłego forum.

Jako Technik TeamSpeak3 oferuję w pełni wykonany serwer TeamSpeak3, niestety nie oferuję licencji. Oczywiście serwer wykonam wg pomysłu pomysłodawcy, gdyż to zależy od niego jak chce, żeby serwer

wyglądał. To wszystko, co chciałbym zamieścić w mojej ofercie. Jednocześnie przepraszam, że nie wymieniłem tego wszystkiego w punktach, gdyż nie przepadam za pisaniem w punktach, bo nieładnie mi to

wychodzi.

Kontakt:

• GG: 51876965
  • PW forum

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Co byś chciał za przykładowe "Zrobienie TS" :) ?

Do uzgodnienia :)

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Nie polecam, udaje znawce a tak naprawdę potrafi tyle ile każda osoba ogarnie po max 2 dniach. Po 2 nikogo nie interesuję czym się interesujesz, zwykła zbędna informacja.

ps. zrobienie forum/ts to zaden wyczyn, to samo ustawienie pare praw, czy wgranie pluginów.

sygna1.png

Opublikowano

Polecam, Ewa Wachowicz

~ Ogarnięta obsługa 100% profesjonalizmu

~ Ma doświadczenie ( utrzymuje forum mt5 na którym siedzi sam)

~ Technik jedyny taki w polsce

Ogólnie podsumówując 2/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...