Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użytkowników. Przechodząc do sedna i nie przedłużając wstępu. Korzystając ze skrytpów do Orianny tj. OriannaWreckingBalls/Orianna/Trelli-Orianna, korzystałem głównie z OriannaWreckingBalls. Pojawił się wczoraj problemy następujące :

- za każdym razem gdy przeciwnik podchodzi Orianna harrasuje ( jedynym sposobem, który znalazłem żeby to zatrzymać było wyłączenie używania jakichkolwiek skilli podczas harrasu)

- gdy Orianna próbuje uzyć Combo prawie za każdym razem missuje ulti i pali ja ze wcześnie, gdzieś na pustym terenie, obok przeciwnika, niezależnie od tego jak zaznaczyłem od ilu przeciwników ma uzywać Combo/Ultimate

Dodam również, że na innych postaciach, którymi gram tj. Zed (ZedIsBack) , Yasuo (YasuoSharp), Fiora (RavenFiora), nie zauważyłem żeby były problemy z Harrasem, żeby postać sama mi Harrasowała przeciwnika. a już napewno nie na Zedzie.

Do wczoraj wszystko działało prawidłowo i wporządku. Czy ktoś ma podobne problemy ? Czy coś się zmieniło wczoraj wieczorem ? Czy jest możliwość zeby naprawić to poprzez zresetowanie ustawień na Defaultowe ale tylko na Orianne ? Jezeli tak to jak to zrobic ? I Ostatnie pytanie. Czy myslicie ze to wina Orbwalka ? Uzywam xSLxOrbwalker poniewaz przy LX-Orbwalker mam caly czas CompilingError ale gdyby to byla wina Orbwalkera to na innych postaciach rowniez bym mial problemy z Automatycznym Harrasem a go nie mam na innych postaciach. Czy ktos potrafi pomoc w tym temacie ?

Korzystalem z http://www.mpcforum.pl/topic/1297439-l-downloader-zawsze-najnowsza-paczka/ , w celu pobrania L#.

Pozdrawiam

Opublikowano

joduska napisał ze niektórzy mogą mieć problemy z xSLx ponoewaz leaxxxx wgrałem do UCP cos w stylu keylogera i joduska zbanowal go. Jego skrypty nie działają teraz poprawnie, trzeba czekac na update/nowy orb

Opublikowano

Dzięki za informacje kolego :) Skoro keyloger był w xSLx a w ostatnim czasie go uzywłam to zgaduje, że pewnie rejestrował ip'ki oraz dane użytkownikia. Orientujesz się czy jakieś bany się już posypały ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...