Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy FireTeam.

Stanovitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Co sądzicie o nowym FireTeamie? OutPost czy jakoś tak ;p . Uważam że, nagroda za przejście całego na Extremalnym poziomie nagroda prosto mówiąc jest dość ch*j*** .

Moje wrażenia z nowego FireTeam: Jak mam oceniac to 5/10 ponieważ nagroda jest dość słaba i mapa nie jest najłatwiejsza. Ogólnie gra sie nie najgorzej.

Opublikowano

ja za przejście całej misji ekstremalny poziom czyli 20 rund dostałem 1k expa i coś gp można jeszcze zdobyć jakąś nagrodę na 1 dzień ale powiem Wam że na 35 min gry to trochę mało ja akurat miałem passy 40 % ale to nie zmienia faktu że i tak mało się dostaje wtedy na mapie byłem w pierwszej 3 więc źle mi nie szło mogliby zwiększyć otrzymywany exp wtedy to można grać :)

Opublikowano

Z nagrodami za przejście tego FT przesadzili :v

1900 expa z bonusem +200% za 30-40 minut walczenia,

a podobne ilości expa zdobywałem na eli pro z mnożnikiem +300%

Jak nabijać czas do misji, gdzie trzeba grać przez 50-60 minut jeszcze ujdzie,

ale jak dla siebie grać to nudne się robi.

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

Grałem na owej mapce na fire team, i nic nowego, tylko nowe zombie czyli te "Ziomowe". Ale przynajmniej nabiłem tam LVL! Mam już CPT5. Tą mapę oceniam na 7/10.

baner4.gif

Opublikowano

30-40 minut to się gra jak się ma nieogarniętą drużynę. Ja gram ze swoimi ziomkami i uwijamy się w 25 minut max. Jedynie jes problem z boss'em. Co prawda nagroda mogłaby być lepsza. Mapka do najprostrzysz nie należy tylko i jedynie przez te małe i szybkie co wybuchają na ryju. Ale ogólnie nie jest źle, mi się podoba, że wprowadzli jakąś kompletną nowość.

Opublikowano

Mapka fajna aczkolwiek gorzej z graniem 

Grałem prawie godzine ( tak pod koniec czasu ) z samymi specami prawie co rozkłądali aidy wszędzie i ledwo co się udało 

Gdyby nie respawn tokenyy to w dupe juz w 12 rundzie 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Nie chce robić nowego tematu na taką głupotę wiec zapytam tutaj, czy u was na extreme też po 15 rundzie zaczyna ostro się ciąć tak jakby było bardzo mało fps?

Opublikowano

Po prostu jest więcej stworków i to też zależy czy ktoś z twojego teamu używa np flame itp 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Najgorsze są najsilniejsze zombie. Te niebieskie, co spowalniają jak się podejdzie.

Trzeba w nich nie wiadomo ile amunicji wpakować, a jak ammo nie ma to z noża go nie zabijemy, bo ma nas na dwa hity z odległości naszego noża. No i nagrody za przejście... Nie wypowiadam się :(

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Nie chce robić nowego tematu na taką głupotę wiec zapytam tutaj, czy u was na extreme też po 15 rundzie zaczyna ostro się ciąć tak jakby było bardzo mało fps?

Może nie ostro ciąć, ale nawet moja r9 270, traci sporo fps'ów . _ .

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Może nie ostro ciąć, ale nawet moja r9 270, traci sporo fps'ów . _ .

skoro nawet u cb traci sporo fps to nexon powinien coś z tym szybko zrobić 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...