Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Minecraft hackowanie serwerów.

robak3210z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KoMaR1991 to nie chaker tylko BUGER/KRAKER wykorzystuje bledy na serwerach !
Pozatym to na filmiku to prosty program w cmd ktory poprostu wpiszesz byle co i automatycznie wyskoczy ci ze niby przejmujesz serwer
w tym momecie gdy on to napisal jego kumpel dal mu range z mozliwosciami adminowskimi

Opublikowano

KoMaR1991 to nie chaker tylko BUGER/KRAKER wykorzystuje bledy na serwerach !

Pozatym to na filmiku to prosty program w cmd ktory poprostu wpiszesz byle co i automatycznie wyskoczy ci ze niby przejmujesz serwer

w tym momecie gdy on to napisal jego kumpel dal mu range z mozliwosciami adminowskimi

mój kolega wszedł na mój serwer i mimo że nie dawałem mu opa, sam dał sobie właściciela. gdy zapytałem się go jak to zrobił odesłał mnie do komara.

czyli jednak coś w tym jest 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Mi się wydaje że to fake można przejąć serwer lub nadawać sobie rangi ale tylko w dwóch momentach :

1. Kiedy macie dostęp do serwera

2. Kiedy w plikach serwera jest ukryty backdoor i wiesz jak do wykorzystać 

To są punkty jeżeli serwer jest dobrze zabezpieczony.

Opublikowano

hahaha jeblem komar i haker HAHAAHAH.Znam go gadałem z nim nawet i nic o nim nie wiecie.On żuli op(np za hajs od jakiegoś admina) albo podeby* hasla keyloggerem np free boty do mc :) a ta konsolka to fake moge nawet zrobić takie fake i dać na profliu ;---; eh glupie dzieci... ps jak kolega to albo zna twoje hasło,albo masz pl od niego z backdoorem innej opcji nie ma :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...