Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mała ilość widzów na yt

lukasz:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie mam problem z małą ilością widzów tzn. nikt nie widział moich filmików prócz mnie i paru kolegów.

Mam tagi pasujące do moich filmików oraz uważam że są dość ciekawe.

Mój kanał zawiera śmieszne filmiki.

Proszę o Pomoc 

Z góry dziękuje.

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Musisz się zareklamować, wstawiać link do kanału wszędzie gdzie się da - nie na zasadzie spamu, lecz masz ludzi zachęcać do oglądania np. link w profilu, sygnaturce. Na necie jest miliard video podpisanych "śmieszne filmiki". Takie coś już nie przejdzie chyba że materiały własne.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Hmm być może :

-Brak mutacji

-Słabe mikro

-majnkraft

-Filmiki jak każde inne, słabe renderingi, intro itp. Ludzie chcą coś oryginalnego...

Opublikowano

Ej mam pomysł.

Może zacznij drzeć ryja i co drugie słowo mów "KUR*A JA PIERDO*E"

Chyba działa bo większość GWIAZD YOUTUBA tak robi.

A jeśli chcesz osiągnać pewny sukces to nagrywaj Fife i wydzieraj ryja na wirtualnych zawodników tekstami typu: Gdzie podajesz murzynie pier*olony.?!!!

Opublikowano

Ej mam pomysł.

Może zacznij drzeć ryja i co drugie słowo mów "KUR*A JA PIERDO*E"

Chyba działa bo większość GWIAZD YOUTUBA tak robi.

A jeśli chcesz osiągnać pewny sukces to nagrywaj Fife i wydzieraj ryja na wirtualnych zawodników tekstami typu: Gdzie podajesz murzynie pier*olony.?!!!

Połowa youtube to robi i on ma się na tym wybić ? Gdzie tu sens gdzie logika skoro potrzebna jest oryginalnośc. (Widzę że naprawdę poziom intelignencji masz zawyżony)

A co do tematu. Kup dobry mikrofon, nagrywaj dobrym programem (!action na przykład) nagrywaj ciekawe gry (NIE MINECRAFT LOL METIN ITEPE. tylko np. gta 4 multi garrys mod dead rising 2 WarZ DayZ) 

Opublikowano

Połowa youtube to robi i on ma się na tym wybić ? Gdzie tu sens gdzie logika skoro potrzebna jest oryginalnośc. (Widzę że naprawdę poziom intelignencji masz zawyżony)

A co do tematu. Kup dobry mikrofon, nagrywaj dobrym programem (!action na przykład) nagrywaj ciekawe gry (NIE MINECRAFT LOL METIN ITEPE. tylko np. gta 4 multi garrys mod dead rising 2 WarZ DayZ) 

Ty tak na poważnie ??xD

A żeby nie było spamu to niezgodze się z przedmówcą. Minecraft cały czas daje rade. Tylko pamiętaj przeklinać i czasem możesz też pokazać dupe. Trzymaj się przyjacielu

Opublikowano

Dobra stop. Już wiem czemu, tagi się skasowały. Skoro już doszliście do gier(nie nagrywam gier) to jakbyście chcieli żeby to wyglądało ? tzn. wasz wymarzony wymarzony kanał o grach 

Opublikowano

Ja bym chciał zobaczyć jak dwoch kolesi nagrywa jakis materiał , daajmy na to Majnkrafta ale żeby w czasie gry się napierdalali

Opublikowano

Dobra stop. Już wiem czemu, tagi się skasowały. Skoro już doszliście do gier(nie nagrywam gier) to jakbyście chcieli żeby to wyglądało ? tzn. wasz wymarzony wymarzony kanał o grach 

Już taki jest:

https://www.youtube.com/user/Bungo21

Ja bym chciał zobaczyć jak dwoch kolesi nagrywa jakis materiał , daajmy na to Majnkrafta ale żeby w czasie gry się napierdalali

Maczetami.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

nie wiem, może być coś ze mną nie tak ale te filmiki wcale nie są śmieszne <_<

Opublikowano

To nie miało być tak śmieszne że aż się popłaczesz ze śmiechu to są animacje flash, które ludzie wrzucają w sieć i które warto udostępnić na yt :0 

Na razie wysyłam śmieszne filmiki później będę wrzucał co innego

Opublikowano

@Lexus.

yyy... Podałem drugi link może klikasz zły. Konto jest cały czas gdyż filmiki wrzucam regularnie.  

@LikeYou 

Tą serie skończę niedługo :) Może masz jakiś pomysł na kolejną ?

Wysyłacie pomysły. Jestem otwarty na propozycje i mam dużo czasu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...