Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VIII tier do pogrania 4fun i do X tieru

***MiCHaU***

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam ponad 200k free expa do wykorzystania i chciałbym sobie kupić (wybadać) jakąś ósemkę. Wybrałem sobie 14 które mnie najbardziej interesują. Która z nich będzie najlepsza do pogrania na swoim tierze i która linia będzie najlepsza (aktualnie) jeśli chodzi linię do X tieru. Oto lista:

-WZ-132

-AMX AC MLE 48

-AMX 50 100

-JGPANTHER II

-RHM B WT

-TIGER II

PANTHER II

-RU251

-T49

-T28 PROT

-M26 PERSHING

-T32

-T54 LT

Chodzi mi oto, żeby linia sprawiała frajdę w grze oraz żeby X nie była zła.

Opublikowano

Wybór masz na prawdę duży, wiele jest bardzo dobrych VIIIt.

AMX 50 100 - ściąga na serię każdą 8, dobra mobilność, często używany na twierdzach czy 7/54.

RHM - Bardzo dobre camo, świetne działo.

RU - Najlepsza mobilność w grze, dobre camo, świetne działo.

T49 - Mobilność + to działo... Celność tragiczna, ale jak walnie w taką setkę, nie mówiąc o WTF czy RU, to niszczy.

T32 - Jedna z lepszych VIII ht, dobry pancerz, świetna wieża, działko ok, mobilność ujdzie.

Gdybym miał wybierać wybrałbym RU. VIIt jest tragiczny i przejście go za free expa to dobre rozwiązanie. 

Opublikowano

Ja bym robił t49 czołgiem gra się specyficznie lecz sprawia dużo radości a x z tej gałęzi jest pożandana wśród wielu graczy

Opublikowano

Ja bym wziął pod uwagę T49 oraz AMX 50 100. Nie wiem jaki styl gry lubisz bo to 2 zupełnie innego czołgi. Zobacz sobie na youtube filmiki tych czołgów pod lupą u hallacka itd i dobierz sobie jakiś. Mi bardziej pasuje AMX 50 100 bo ma świetną Xt i bardzo dobrą linie do niego.

Opublikowano

50 100 - to na pewno jeden z najlepszych czołgów cięzkich 8 tieru, gra się nim dobrze po odblokowaniu topowych podzespołów czyli można powiedzieć ze od początku przygody z nim w twoim wypadku. Czołg jest pożądany na drużynkach.

RHM - zdecydowanie jeden z moich ulubionych czołgów w grze, po zrobieniu full cammo na czołgu jest wręcz nie możliwy do wyświecenia, gre na tego typu maszynie trzeba lubieć. Jest to czogł który stoji w dobrej miejscówce praktycznie całą bitwe i ładuje DMG. Ze wzgl na brak pancerza, czołg I Tieru jest w stanie nas spenetrować, a trafienie trolem oznacza ze pojazd jest do naprawy.

Te dwa z tych które wypisałeś to moje ulubione, powiem Ci szczerze że jak masz zamiar zrobić któryś z tych czołgów które wymieniłeś to pograj wcześniejszymi tierami, zbadaj mobilość, camo, zachowywanie sie tych pojazdów na poszczególnych mapach. Kupując odrazu 50 100 lub RHM bedziesz nim grał te pierwsze 100 bitew jak totalny bezmózg. Wiec najlpeiej wolnego expa zostaw sobie na ulepszanie czołgów juz odblokowanych ;)

Opublikowano

Ok uwzględniłem wszystkie odpowiedzi i najlepiej pogram tymi czołgami (T49, Ru251, 50 100itd.) na teście. Wybiorę ten którym najlepiej mi się grało i wybadam go. Dzięki wszystkim za odpowiedzi, trochę ponad miesiąc temu powróciłem do wota dlatego chciałem uzyskać odpowiedzi od bieżących graczy. Jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi i życzę powodzenia w grze! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...