Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wersją pudełkową

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Witam, właśnie zakupiłem NFS World w wersji pudełkowej. Powinienem otrzymać:

• 8000 punktów Boost (wirtualna waluta w grze)
  • 3 samochody z klasy 2 na własność (Toyota Supra, BMW Z4 i Porshe Cayman S)
  • podwójny mnożnik Reputacji na 10 dni
  • podwójną startową ilość opcji Powerup
  • 60 000 dolarów gotówki w grze.

Natomiast nie otrzymałem 60.000% gotówki. Dalej mam 300$ oraz nie otrzymałem podwójnych mnożników. Są one do kupienia za 500 boostów na stronie Worlda.

Proszę o pomoc. Jestem nowy w tej grze i być może coś pominąłem.

Opublikowano

Witam, właśnie zakupiłem NFS World w wersji pudełkowej. Powinienem otrzymać:

• 8000 punktów Boost (wirtualna waluta w grze)
  • 3 samochody z klasy 2 na własność (Toyota Supra, BMW Z4 i Porshe Cayman S)
  • podwójny mnożnik Reputacji na 10 dni
  • podwójną startową ilość opcji Powerup
  • 60 000 dolarów gotówki w grze.

Natomiast nie otrzymałem 60.000% gotówki. Dalej mam 300$ oraz nie otrzymałem podwójnych mnożników. Są one do kupienia za 500 boostów na stronie Worlda.

Proszę o pomoc. Jestem nowy w tej grze i być może coś pominąłem.

Jest to tzw. "Starter Pack" :) Nie otrzymałeś razem z tym kodu? Sprawdź też zakładkę "Prezenty" na stronie nfsw.

HB5fLf7.png

Gość kamil40013
Opublikowano

Kod wpisałem, samochody odebrałem i dopiero po czasie dowiedziałem się, że nie dostałem wszystkiego. Prezent który był dostępny na stronie WWW to Porsche Cayman S na 3 dni który odebrałem.

Właśnie przeczytałem, że po wpisaniu kodu należy założyć nowy profil kierowcy. Niestety trochę to zepsułem bo samochody są już odebrane na starym profilu.

I po założeniu nowego profilu mam 230.000$ a nie 200.000 jak na zwykłym koncie. Lecz powinienem dostać 60.000$ więcej, a nie 30.000$

Opublikowano

Kod wpisałem, samochody odebrałem i dopiero po czasie dowiedziałem się, że nie dostałem wszystkiego. Prezent który był dostępny na stronie WWW to Porsche Cayman S na 3 dni który odebrałem.

Właśnie przeczytałem, że po wpisaniu kodu należy założyć nowy profil kierowcy. Niestety trochę to zepsułem bo samochody są już odebrane na starym profilu.

Nie jest to duża strata :) Ważne, że masz SB i auta.

Mnożnik kosztuje tylko 500SB i w sumie nie jest on niezbędny, z kolei opcje PU i 60k IGC to "nic" :P

HB5fLf7.png

Gość kamil40013
Opublikowano

Na pudełku jest jeszcze napisane.

2x więcej wzmocnień na starcie

O jakie wzmocnienia chodzi ? Jak sprawdzić czy je dostałem ?  @Edit Już wiem o jakie wzmocnienia chodzi

Oraz rozumiem, że to już jest nieaktualne ?

Ci, którzy zapłacili 49 złotych za Starter Packa (wcześniej niezbędnego, by otworzyć cała grę), otrzymają w ramach rekompensaty siedmiodniowy abonament na korzystanie z aut BMW M3 GTR, Lamborghini Gallardo LP560-4 i Audi R8 4.2 FSI Quattro.

Gość kamil40013
Opublikowano

W takim razie dziękuję za pomoc.

Faktycznie najważniejsze rzeczy otrzymałem i nie ma tu sensu się tym przejmować ani kupować nowego kodu.

Jeszcze w sprawie tych $ to też jest nie pewne gdyż na nowym kierowcy dostałem 230.000$. Czyli o 30.000$ za mało.

Myślę, że temat można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...