Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam płatnego cheat'a

ronnie10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korzysta lub zna ktoś jakieś stronki gdzie można kupić po nie za wysokiej cenie cheat'a? Jedynie widziałem na aimware i organner, może Wy wiecie lepiej gdzie szukać :)

Opublikowano

Warn dla pajacerka i grzybiarza12

Ziomek nie rozumiem co ma oznaczać Warn ?

Jesteś jakimś administratorem , że będziesz rozkazywał czy dać warna czy nie lol.

Jak post nie wnosi nic do tematu to może dostać warna ...

Opublikowano

Jeśli ktoś chce to zapraszam do stestowania mojego "czita" którego aktualnie używają 3 osoby od miesiąc i póki co 0 vac. Funkcje:

- Zmniejszony rozrzut (wersja rage = ban 100% taki typowo 4fun, wersja clar = na demku 1/4 nic nie widać ogółem dopracowany norecoil)

- Trigger  z możliwością ustawienia czasu po którym ma broń wystrzelić od momentu zobaczenia modelu postaci

- ESP z możliwością ustawiania kolorów kwadratów, pokazywania/znikania kropek na miejscu głowy przez ścianę, pasek zdrowia, broń.

- Auto BH przy odpowiednich ustawieniach clar

- Autoupdate coś ala pacher w metinie, w momencie wyjścia aktualizacji csgo czit automatycznie się wyłącza a przy próbie włączenia go wyskakuje komunikat o aktualizacji, jeśli wejdzie aktualizacja (przeważnie robię ją 2/3 godziny po wyjściu update) po odpaleniu czita patcher sam pobierze wam zaktualizowane pliki.

3 osoby, 1 miesiąc 0 banów. 

Więcej info pv. 

bez gif

Opublikowano

Jeśli ktoś chce to zapraszam do stestowania mojego "czita" którego aktualnie używają 3 osoby od miesiąc i póki co 0 vac. Funkcje:

- Zmniejszony rozrzut (wersja rage = ban 100% taki typowo 4fun, wersja clar = na demku 1/4 nic nie widać ogółem dopracowany norecoil)

- Trigger  z możliwością ustawienia czasu po którym ma broń wystrzelić od momentu zobaczenia modelu postaci

- ESP z możliwością ustawiania kolorów kwadratów, pokazywania/znikania kropek na miejscu głowy przez ścianę, pasek zdrowia, broń.

- Auto BH przy odpowiednich ustawieniach clar

- Autoupdate coś ala pacher w metinie, w momencie wyjścia aktualizacji csgo czit automatycznie się wyłącza a przy próbie włączenia go wyskakuje komunikat o aktualizacji, jeśli wejdzie aktualizacja (przeważnie robię ją 2/3 godziny po wyjściu update) po odpaleniu czita patcher sam pobierze wam zaktualizowane pliki.

3 osoby, 1 miesiąc 0 banów. 

Więcej info pv. 

ahaha padlem c&p

Opublikowano

Cześć znam mało znanego Triggerbot'a od 7 miesięcy 0 banów (około 300 użyt.)

Cena to 20 zł około (5 funtów) za miesiąc.

Mogę jedynie ci podać WWW na PW żeby reklamy nie było, i żeby dużo osób tego nie znało ;)

Opublikowano

Pisz pw . aim ( dobre sety ) /// 0 vacow od 7 msc używa z 30 osób /// trigger /// esp  ( off / on ) /// bhop . 40zł do stycznia bo beta

Już to widzę ^^ po 2-3 dniach VAC 100% <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...