Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

spadki fps w smoke'u

prooboszcz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, umielibyscie powiedziec czemu mi, gdy w cs ;go jest dym obok mnie, albo wchodze w smoke'a to spadaja mi fps z 100 do 20?
karta graficzna : Nvidia GeForce gt 630 2gb
procek : amd athlon II x3 3.2 ghz

Lajk za pomoc

Opublikowano

bo ona nie jest do grania, wujek ma ta 630 w office pc i tam nawet ledwo starcza :)

Acer ROG GeForce GTX 780 TI Matrix       Intel Xeon E3-1230 V3 @ 3.7Ghz     Corsair Air Series AF140 Quiet Edition      beQuiet Straight Power E9 580W CM      Corsair Hydro Series H100i     Acer GN246HL 144Hz

Corsair Vengenace 8GB 1.600 Mhz              Samsung SSD 850 PRO 256 GB      Corsair Air Series AF120 Quiet Edition      Bitfenix Prodigy Red Mini-ITX                   MSI H87i AC MoBo                Razer Naga 2013

graphic.png

Opublikowano

tak jak kolega wyżej nie jest stabilna że tak powiem 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

@jubas42

Co ty pierdzielisz GT8800/GT9800 do tej chwili chodzą za 200-300zł są to stare ale jare karty. Może nie pograsz w bf3 ale taki csgo spokojnie ruszy w niższym budżecie. (napisałem to żeby nie było że nie ma serii GT do grania).

Jednak w przedziale 200-300zł jest HD4850/70 które jest trochę wydajniejsze (ale cieplejsze).

@topic

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1199271.html czarna lista dyskwalifikuje kompa do kolejnego upgradu.

graphic.png
Opublikowano

@jubas42

Co ty pierdzielisz GT8800/GT9800 do tej chwili chodzą za 200-300zł są to stare ale jare karty. Może nie pograsz w bf3 ale taki csgo spokojnie ruszy w niższym budżecie. (napisałem to żeby nie było że nie ma serii GT do grania).

Jednak w przedziale 200-300zł jest HD4850/70 które jest trochę wydajniejsze (ale cieplejsze).

@topic

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1199271.html czarna lista dyskwalifikuje kompa do kolejnego upgradu.

Ale poza csem już jest ciężko więc trudno nazwać te 2 karty, kartami do grania.

Opublikowano

procesor jak na te czasy to śmieć, podaj zasilacz moc i markę ale podejrzewam że jest to typowy komputer z 'allegro'.

Kolejny informatyk z MPCFORUM ktory twierdzi ze wina fpsow jest od zasilacza (y)

KYhRd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...