Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DLC Dead Kings za darmo dla każdego posiadacz AC Unity! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak czytamy w notatce:

Czy mogę dostać DLC Martwi Królowie za darmo?

Tak! Każdy posiadacz Assassin’s Creed Unity na PS4, Xbox One lub PC dostanie darmowe DLC.

Także po premierze każdy może pobrać DLC za darmo.
Ciekawe w takim razie co wejdzie w skład SP po premierze tego darmowego DLC, bo AC Chronicles ma zostać wciąż zawartością dla posiadaczy SP, a w ramach rekompensaty posiadacze SP mogą wybrać jeden z podanych tytułów gier za darmo: 
- The Crew
- Far Cry 4
- Watch Dogs
- Assassin’s Creed Black Flag
- Rayman Legends
- Just Dance 2015 

Dodatkowo sprzedaż SP została na ten czas zawieszona do odwołania, ponieważ pracują nad nową ofertą SP, a obecna po udostępnieniu DLC za darmo nie będzie już przedstawiać swojej pierwotnej ceny.

/od siebie: kupując SP w dniu premiery myślałem, że DLC będzie faktycznie bardziej elitarne ze względu na SP, ale z drugiej strony to bardzo miły ruch Ubi po takiej fali krytyki. Dodatkowo gra za darmo to miły prezent (na pewno biorę FC4 :D). Jednak zastanawia mnie, bo w SP pozostaje Chronicles oraz przedmioty, to co takiego nowego dodadzą, czy po prostu zmniejszą cenę. Gorzej jeśli wymyślą sobie jakieś dodatkowo płatny pakiet.. chociaż tyle dobrego ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano (edytowane)

xxx

Edytowane przez DangoPL

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL