Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup refów

Adrian10001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie zamówiłem w sobote 10 refów za 20 zł psc na stronie refy24.pl i odnosze wrażenie że zostałem oszukany bo jest środa a ja żadnych refów nie mam i moje pytanie jest takie po prostu czeka sie długo czy faktycznie dałem sie nabrać?

Opublikowano

Napisz im maila z pytaniem czy refy są zrobione, na moje oko sama kolejka, robienie refów i czekanie na ich przyznanie to dobry tydzień.

Napisałem już do nich 2 e-mail odpowiedzii z ich strony 0

Opublikowano

Sprawdź kolejkę i wszystkie wątpliwości zostaną rozwiane ;)

Na przyszłość - nie kupuj tam bo jest za drogo.

Kolejka to 10 dni a jak kupowałem  to było to 3 dni skoro jest drogo to jaką strone polecasz?

Opublikowano

Ja raz chcialem kupic za sms 20 reffow bo mialem 50 dych na tel i nie mialem co z nimi zrobic , to napisalem do takiego goscia gold cos tam i powiedzial ze niechce mu sie bawic z platnosciami sms i ze zrobi mi za darmo te reffy , i  2 dni pozniej mialem zrobione 20 reffow , spoko ziomek:) pisz pw do nich to napewno kupisz reffy za psc

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Ja raz chcialem kupic za sms 20 reffow bo mialem 50 dych na tel i nie mialem co z nimi zrobic , to napisalem do takiego goscia gold cos tam i powiedzial ze niechce mu sie bawic z platnosciami sms i ze zrobi mi za darmo te reffy , i  2 dni pozniej mialem zrobione 20 reffow , spoko ziomek:) pisz pw do nich to napewno kupisz reffy za psc

Czyżby premium gold?

Opublikowano

@Farex

Mozliwe , nie pamietam juz bo to bylo z 2 miesiace temu ,ale chyba to on :) spoko ziomek

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

@Farex

Mozliwe , nie pamietam juz bo to bylo z 2 miesiace temu ,ale chyba to on :) spoko ziomek

Nom, u niego też robiłem refy jak były jeszcze po 1.69. Ogólnie polecam użytkownika, 0 oszustw, dobry kontakt i w miarę szybko robi refy.

Opublikowano

Nom, u niego też robiłem refy jak były jeszcze po 1.69. Ogólnie polecam użytkownika, 0 oszustw, dobry kontakt i w miarę szybko robi refy.

Również polecam ale refy zrobione dopiero po tygodniu bo była duża kolejka, ale szybki miły przyjemny kontakt to fakt. Jeszcze kupowałem od takiego gościa co było napisane promocja i zrobił mi 100 refów za 79.99 +20 gratisowych więc spoko koleś i refy na dodatek zrobione po 2-3 dniach

Opublikowano

A ktoś zna dokładny termin wejścia zz 3.0?

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...