Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Battlefield 4

MadaFacker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku miałem problem z uruchomieniem battlelog plugin, ale uporałem się z tym // A chwilę później jak chciałem dołączyć do gry to pisało "dołączasz serwera" " Jesteś w kolejce " a w menager zadań pokazuje się BF4 i chwilę później znika ! 

Jakieś rozwiązanie znacie ? Używam chroma oczywiście 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Twój komputer spełnia wymogi battlefielda czwórki? Sterowniki masz aktualne? Jakiś błąd wyskakuje czy tak po prostu gra się wyłącza?

Opublikowano

Twój komputer spełnia wymogi battlefielda czwórki? Sterowniki masz aktualne? Jakiś błąd wyskakuje czy tak po prostu gra się wyłącza?

BF4 nawet 1/3 moich parametrów nie zabiera ! Kompa mam bdb sterowniki aktualne jak najbardziej 

Tak po prostu jest w procesach, a zaraz znika ; [ 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Spróbuj odpalić wersję 32 bit bf4.

Wyłącz Origin w grze. 

Funkcja "Napraw" we właściwościach gry

BF4 nawet 1/3 moich parametrów nie zabiera ! Kompa mam bdb sterowniki aktualne jak najbardziej 

Czyli jednak szklana kula mi pozostaje. -_-

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

To co kolega wyżej napisał, polecam wyłączyć origin w grze - kilka osób już miało taki problem. Jeżeli nie zadziała to spróbuj rozwiązać problemy ze zgodnością lub zrobić re-instalację battlelog web pluginu etc. Przedtem battlefield Ci śmigał czy to pierwszy raz kiedy masz zamiar go odpalić?

Opublikowano

nic z tych opcji nei działa bo orgin sam mi proponował już to 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Przedtem battlefield Ci śmigał czy to pierwszy raz kiedy masz zamiar go odpalić?

Ponawiam pytanie + zawsze możesz zainstalować grę od nowa jeżeli nie jest to dla Ciebie problemem. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...