Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tumna Z Lechem Kaczyńskim

pawelek01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie nie wie ktoś może czy trumna z ciałem Lecha Kaczyńskiego zostanie otwarta i pokażą zwłoki ? Bardzo proszę o odp.

Opublikowano

I dun think so.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

No ale nie może być tak zmasakrowane skoro jego brat go odrazu rozpoznał..... Aż szkoda mi o tym myśleć. Jednak ten Katyń jest przeklętą ziemią ;((

Byli to ludzie wyksztalceni a przede wszystkim sprawiedliwi....

ODDAJCIE IM HOLD

Opublikowano

Dla mnie to nie jest żadna wielka tragedia ;] po prostu zginęło koło 100 osób których nie znałem i nic dla mnie nie znaczyli nie wiem czemu każdy tak o tym mówi jak i tak wkońcu o tym zapomni ... Bo jakoś wcześniej to nie każdy tak non stop mówił o prezydencie i rządzie a jak już to nie za dużo dobrych rzeczy. A co do tematu to wątpię ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Chyba każdy widział wrak samolotu prezydenta...w drobnych kawałeczkach. Sądzicie, że po czymś takim ciało nie byłoby zmasakrowane? pawelek01, a czy ty byś swojego brata nie poznał? Krótko mówiąc: raczej nie pokażą.

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

jestem ciekaw gdzie wy czytaliscie ze samolot eksplodowal ^^^

Trumna zostanie pokazana na widok publiczny za kilka dni ale nie jego cialo.... jak to mialo miejsce z trumna JPII

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

demonic a skąd wiesz , że otworzą ? masz jakiś link do tych info. SKoro masz to prosze podaj mi. Jak mi podasz jakiś link do tych info ze otworza to Ci dam + i 5 :)

@EDIT:

Wydaje mi sie ze otworza mam link zobaczcie sobie i przeczytajcie ostatnie zdanie :

http://www.gadu-gadu.pl/5458827156922731993/cialo-prezydenta-bedzie-wystawione-na-widok-publiczny/20

Opublikowano

"Jak poinformował w czasie konferencji prasowej Michał Boni, minister w kancelarii premiera, ciało Prezydenta Lecha Kaczyńskiego zostanie "w odpowiednim momencie" wystawione na widok publiczny. Wiadomo na razie, że nie stanie się to w dniu dzisiejszym."

To znaczy że nie jest aż tak bardzo zmasakrowany

Opublikowano

Yuriy: To jest tragedia bo Prezydent wraz z wszystkimi ludzmi ktorzy zgineli jechali na 70 rocznice Katyna w ktorym Ludzie byli zabijani mordowani. Teraz ludzi mowią ze to co się stało to wielka tragedia i Drugi Katyń... więc i dla nas to nie jest az takie straszne ale postawmy się na miejscu Rodzin zmarłych co oni teraz przeżywają

Opublikowano

Nie pokażą a ty @Yuriy jesteś dla mnie śmieciem to że nie masz w sobie krzty patriotyzmu to mnie zwala z nug.Nob ja Tam muszę byc mieszkam blisko warszawy dla mnie to nie przeszkoda

mca.png
Admin Cienia
Opublikowano

Coś w telewizji mówili że pokażą, kontynuujcie w dziale neewsy forum.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...