Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodatki do As Vala! - - >> + pytanie o T4G

Fabian1995K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki pakiet był by najlepszy do As-Vala??
.
.

i czemu każdy mówi że Jak niema T4G to już koniec gry ja czytałem na Forum że 6 serwerów testuje już nową black listę
a do tego przecież jest jeszcze GGC i PBB i jeszcze jakiś tam wiec czemu każdy uważa że już nie opłaca się grac? :)   

Jeśli masz problem To Pisz Priv Wiadomość a nie spam mi tematu!!

Opublikowano

.

.

i czemu każdy mówi że Jak niema T4G to już koniec gry ja czytałem na Forum że 6 serwerów testuje już nową black listę

a do tego przecież jest jeszcze GGC i PBB i jeszcze jakiś tam wiec czemu każdy uważa że już nie opłaca się grac? :)   

Pakiet? Dodatki chyba masz na myśli Lufa precka/predator mag viper/wwz celownik reddot koba  barrakuda/taktyczna.

Jest wersja beta nowej black listy tworzona przez społeczność można zgłaszać również. Gdzieś na oficjalnym forum bfp4f pisze gdzie.

Gra nie ma wsparcia technicznego bugfixów, aktualizacji oraz jako takiego sprawnie działającego supportu..

EA wzięła się za BF3 i BF4 ściągając ludzi z innych projektów w tym BFP4F i to jest tego wynikiem.

Dwie "nowe" mapy w trybie rush to nie jest coś co może przyciągnąć ludzi z powrotem.

Zostaną starzy wyjadacze, klanowicze ci którzy mają bronie +3 oraz osoby które nie mają aż tak dobrego sprzętu na 3 i 4.

Gra owszem zapewnia rozrywkę, lecz kuluje na wsparciu.

Opublikowano

Ja bym brał pakiet Harkel: Lufa Predator, Magazynki o dużej pojemności (do AS-VALa ammo nigdy nie za dużo ;)), Kolba Stabilizująca, Red Dot oraz jakiś ciuszki :P Jeszcze, można się zastanawiać nad pakietem z G53, ale jest droższy.

Dwie "nowe" mapy w trybie rush to nie jest coś co może przyciągnąć ludzi z powrotem.

Mogłaby, ale 2-3 lata temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...